Μικρούτσικος: «Αν με ρωτήσεις, ποιο λάθος έκανα στη διαπαιδαγώγηση του γιου μου, είναι ότι…»
Πρωινές εκπομπές

Μικρούτσικος: «Αν με ρωτήσεις, ποιο λάθος έκανα στη διαπαιδαγώγηση του γιου μου, είναι ότι…»

Μικρούτσικος: «Αν με ρωτήσεις, ποιο λάθος έκανα στη διαπαιδαγώγηση του γιου μου, είναι ότι…»

Η αναφορά του παρουσιαστή στον γιο του

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση για να μιλήσει για την πολυσυζητημένη κόντρα τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Παράλληλα η Εύη Δρούτσα τόνισε ότι το λάθος της τραγουδίστριας στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν χάλασε ποτέ χατίρι στην κόρη της και με την ευκαιρία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Στέργιο Μικρούτσικο μιλώντας με πολύ θερμά λόγια για εκείνον.

Τότε τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ξεκαθαρίσει πως και ο ίδιος έκανε λάθη στην ανατροφή του παιδιού του.

«Εύη σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά αν με ρωτήσεις ποιο λάθος έκανα στην διαπαιδαγώγηση του γιου μου είναι ότι του έκανα παραπάνω χατίρια από όσα έπρεπε να του κάνω. Επειδή λες ότι δεν του έκανα όλα τα χατίρια. Δηλαδή, ό,τι δώρο κυκλοφορούσε κάθε χρόνο στην αγορά, του είχα κάνει και για τα επόμενα 2-3 χρόνια».

«Είναι ένα λάθος να του δημιουργώ την αίσθηση της ευκολίας και των πάντων. Η υπερπροστατευτικότητα… Θα έπρεπε να τον αφήσω λίγο. Ενώ με έχεις σαν παράδειγμα, εκεί μέσα ήμουν ίσως λίγο υπερβολικός. Θέλει πολύ περισσότερο μέτρο. Ένας λαός που δεν τον πάω υπό γενική έννοια, αλλά είναι μάγκες με τα παιδιά τους είναι οι Αμερικάνοι. Αφήνουν το παιδί να πάει να δουλέψει, Είναι στην Ανατολή και λένε ας πάει στη Δύση. Αυτό το ανεξάρτητο. Εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Να κάνουμε το παιδί σαν τα μούτρα μας και ότι δεν κάναμε εμείς… Αν το παιδί σε έχει δεδομένο, ότι θα πάρω χρήματα από τη μάνα μου, δεν θα σε υπολογίσει εκεί που πρέπει» τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου – Πήρε τηλέφωνο τον Ουγγαρέζο: «Είσαι άτυχος σαν κι εμένα, δίνουμε αγάπη και…»