Μικρούτσικος για Μουρατίδη: «Τον πρότεινα στο Fame Story γιατί έχει δηλητηριώδη κριτική»
Πρωινές εκπομπές

Μικρούτσικος για Μουρατίδη: «Τον πρότεινα στο Fame Story γιατί έχει δηλητηριώδη κριτική»

Μικρούτσικος για Μουρατίδη: «Τον πρότεινα στο Fame Story γιατί έχει δηλητηριώδη κριτική»

Ο παρουσιαστής εξήγησε την προσωπικότητα Μουρατίδη και τις αιχμηρές του τοποθετήσεις

Στον Νίκο Μουρατίδη αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και το γεγονός ότι τον έφερε στο παλιό Fame Story ως κριτή, με αφορμή τις αιχμηρές του δηλώσεις του για τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικός παραγωγός την αποκάλεσε «φωνή κάτω του μετρίου, τριτο-τέταρτη».

«Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάποιον που δεν ξέρω. Σκέφτομαι να δράσω εντελώς διαφορετικά σε ό,τι αφορά αυτόν τον κύριο. Δεν έχω καμία επαφή μαζί του, δεν γνωρίζω ποιος είναι. Δεν γράφουν έτσι για ανθρώπους… Είναι τρας! Πώς να σας το πω;» απάντησε μεταξύ άλλων η Σόνια Θεοδωρίδου.

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Νίκο Μουρατίδη;

«Ήταν έτσι πάντα. Έχουμε γράψει μαζί τραγούδι, ήταν διευθυντής της ΕΜΙ. Τον ξέρω από την εποχή της δισκογραφίας. Είμαι ο άνθρωπος που τον πρότεινα να είναι κριτική επιτροπή στο Fame Story, δεν τον γνώριζαν και τους είπα ότι είναι μεγάλος γνώστης μουσικής που έχει δηλητηριώδη κριτική. Τον παίρνεις έναν τέτοιο άνθρωπο; Αν θες να κάνεις ριάλιτι… Θέλαμε έναν που να σπάει αυγά. Είναι δηλητηριώδης στα όρια του τοξικού. Είναι τέτοιος ο λόγος του. Παίρνει κάτι που μπορεί να έχει δίκιο και στο τέλος να σε τσούζει. Δεν είναι τρας, διαφωνώ.

Τσακώθηκα δύο φορές στο Fame Story που τον έφερα. Στα όρια να σκοτωθούμε για τις κριτικές που έκανε στα παιδιά. Το τι έλεγε στα παιδιά…

Δεν έχει νόημα να πούμε αν ο Νταλάρας θα είναι Μπιθικώτσης και Καζαντζίδης. Αυτό που προσπαθεί ο Νταλάρας είναι να ανεβεί αυτό το βουνό. Όταν η κυρία Θεοδωρίδου βγαίνει και λέει ότι δεν θα γίνει Μπιθικώτσης, δεν είναι μομφή. Το πιάνει ο άλλος που είναι νταλαρικός και τη λέει τριτοτέταρτη».