Μικρούτσικος για Πρωτοψάλτη – Μπέο: «Έρχεται ο Κασιδιάρης… Θα βγεις φωτογραφία;»
Πρωινές εκπομπές

Μικρούτσικος για Πρωτοψάλτη – Μπέο: «Έρχεται ο Κασιδιάρης… Θα βγεις φωτογραφία;»

Μικρούτσικος για Πρωτοψάλτη – Μπέο: «Έρχεται ο Κασιδιάρης… Θα βγεις φωτογραφία;»

Το σχόλιό του για τη φωτογραφία που ξεσήκωσε αντίδράσεις

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συμμετείχε πριν από μερικές ημέρες, στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δημοτικού θεάτρου Βόλου προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

Στη συνέχεια οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο να ανεβάζει ανάρτηση στο Facebook αναφέροντας: «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, της Alkistis Protopsalti, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα την χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες, στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην κίνηση της γνωστής ερμηνεύτριας με αιχμηρό σχόλιο μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Θα απαντήσω με ερώτηση. Και απευθύνομαι στον Γρηγόρη. Τραγουδάς και παρευρίσκεται κάτω αφού έχει αποφυλακιστεί ο κύριος Κασιδιάρης και έρχεται να βγει φωτογραφία. Θα βγεις φωτογραφία;».

«Αν το “χοντρή” είναι έκφραση του μη political correct και ενός υφέρποντος ρατσισμού κατά την κυρία Πρωτοψάλτη ένας φορέας ρατσιστικού λόγου που το ζήσαμε σε προεκλογικό και μετεκλογικό επίπεδο είναι ο συμφωτογραφιζόμενος μαζί της. Μπορεί ευγενικά να μην φωτογραφηθεί. Εξηγώ από πού βγαίνει η αντίδραση. Από αυτή την αντίφαση».

Διαβάστε επίσης

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα ξαναπαντρευτεί; «Μπορώ να παντρευτώ μέχρι τελικής πτώσεως αλλά λέω ότι…»