Μικρούτσικος για Χατζηπαντελή: «Δεν αντέχεται!»
Πρωινές εκπομπές

Μικρούτσικος για Χατζηπαντελή: «Δεν αντέχεται!»

Μικρούτσικος για Χατζηπαντελή: «Δεν αντέχεται!»

Ο Αντρέας Μικρούτσικος είδε το My Style Rocks και η Σοφία Χατζηπαντελή δεν του άρεσε καθόλου!

Το σχόλιό του για το My Style Rocks έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα και κυριολεκτικά ξέσπασε βλέποντας τα πλάνα της και δεν της χαρίστηκε.

«Το έχει δει κανείς σας; » ρώτησε αρχικά.

«Μπορώ να πω για τη Χατζηπαντελή; Είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδώ ούτε επεισόδιο.Δεν αντέχεται. Δεν αντέχεται και η συμπεριφορά της. Είναι έτοιμη να βρίσει χωρίς περιεχόμενο. Μου κάνατε πλάκα που το έβλεπα. Δεν την έχουν βάλει, είναι δικό της μπαϊράκι, αλλά είναι ένα πράγμα απωθητικό για τον κόσμο, θα το δείτε. Την πρώτη βδομάδα μπορεί να κάνει εντύπωση αλλά όταν έρθουν τα στερνά τα άλλα… Δεν είναι δύσκολη ζώνη! Κοίτα δω! Είναι αυθαίρετη με κακή γλώσσα και κακή συμπεριφορά. Στο GNTM ήταν σαν αλατοπίπερο εδώ όμως βγαίνει κάθε παίκτρια και έχει το 1/3 του ανύπαρκτου λόγου» είπε.

Το My Style Rocks επέστρεψε για 6η σεζόν στον ΣΚΑΪ, με νέο στυλ και ανανεωμένη επιτροπή που περιλαμβάνει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Κατερίνα Καραβάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης, υποδέχτηκε δέκα δυναμικές παίκτριες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα αλλά όπως φαίνεται έχουν όρεξη για πολλά… beef.

Οι δέκα διαγωνιζόμενες επιμελούνται την εμφάνισή τους παρουσιάζοντας καθημερινά ένα outfit που βασίζεται σε δικό τους concept. Κάθε κύκλος εμφανίσεων θα ολοκληρώνεται με το γνωστό μας πια Gala από το οποίο θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας με έπαθλο 2.500 ευρώ ενώ η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί.