Μίνως Μάτσας: «Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου»
Πρωινές εκπομπές

Μίνως Μάτσας: «Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου»

Μίνως Μάτσας: «Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου»

Όσα είπε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη

Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη ο Μίνως Μάτσας και αναφέρθηκε στη ζωή του αλλά και τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τα παιδιά τους.

«Η γυναίκα, είναι το πιο σύνθετο πλάσμα μέσα στη φύση. Και το πιο ικανό για μένα. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου είχα τρεις δυναμικές γυναίκες, τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, και την αδελφή μου, τη Μαργαρίτα. Ήταν τρεις ιστορίες από μόνες τους.

Η Όλγα ήξερε τη μουσική μου πριν με γνωρίσει και νομίζω ότι όταν με γνώρισε ολοκληρώθηκε η οικόνα της. Απλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι κάποια πράγματα διαφορετικά που της άρεσαν, ερχόντουσαν από τον ίδιο άνθρωπο. Η Όλγα είναι η μόνιμη κινητήριος δύναμή μου. Είναι ένας σίφουνας. Έχει ικανότητες, όχι μόνο να εμπνεύση αλλά να κινήσει ένα ολόκληρο σύμπαν, είναι και μάνα ταυτόχρονα.

Εγώ υποκλίνομαι στην Όλγα. Υπάρχουν κάποιες λίγες στιγμές που σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί της, με βγάζει νοκ άουτ. Λέω ότι “κλέβω” από την εξωστρέφειά της και το χάρισμά της, κι έχει αρχίσει να με γνωρίζει ο κόσμος. Σίγουρα με έχει κινητοποιήσει στο να βγω από καβούκι μου…Τα παιδιά μας είναι 2,5 ετών».

Διαβάστε επίσης

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Η σχέση μας ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί»