Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ»
Πρωινές εκπομπές

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ»

Η ηθοποιός, Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» στην οποία πρωταγωνιστεί, για το άγχος του ηθοποιού, για το λόγο που είναι απαραίτητο να κάνει κανείς διαλείμματα σε αυτό το επάγγελμα, ενώ επίσης, απαντά αν νιώθει πως ακόμη μαθαίνει πράγματα και αν λησμονεί να βλέπει τις παλιές εμφανίσεις της στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή, «Τότε, τώρα, πάντα», η οποία ξεκινά στις 15 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος, μίλησε για την παράσταση και την καριέρα της.

«Θα μπορούσα να έχω λιγότερο άγχος αλλά με τα χρόνια γίνεσαι πιο εγωιστής, περιμένεις πιο πολλά, έρχεται και ο κόσμος και λέει θα περάσω ωραία, μη μου το λες πριν, πες το μου μετά. Το άγχος δεν πάει με το ταλέντο, μπορείς να έχεις ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρελαθείς».

Για την παράσταση αναφέρει:

«Είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον, θα μου άρεσε να είμαι και από κάτω να τους βλέπω. Αν ήμουν απ’ έξω, θα πήγαινα να μας δω».

«Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ», λέει η διάσημη ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Φασουλή.

Η ίδια αναφέρεται στην κούραση που νιώθουν οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

«Η βιολογική κούραση είναι μύθος και μπορώ να το πω από τα χρόνια που έχω. (…) Είναι το άγχος, μεγαλώνει, γινόμαστε πιο εγωιστές. Νομίζω ότι είμαστε και εγωπαθή άτομα».

Η δημοφιλής ηθοποιός υπογραμμίζει πως:

«Δεν υπάρχει τελεία σε καμία δουλειά. Αν θέλεις να είσαι εντάξει… όλοι θέλουν να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι».