Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου αρέσει να τρώω ό,τι παχαίνει»
Πρωινές εκπομπές

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου αρέσει να τρώω ό,τι παχαίνει»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου αρέσει να τρώω ό,τι παχαίνει»

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την προσωπική της ζωή και την προσωπικότητά της

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την προσωπικότητα της, την προσωπική της ζωή και συναισθήματα.

Αναφερόμενη στην προσωπικότητα της αναλύοντας την, είπε: «Τα πρώτα χρόνια μισοκοιτούσα τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Πάντα πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από αυτό που βλέπεις. Έλεγα “αχ πωπω, πως είμαι; αχ τα μάγουλα…”. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος άνθρωπος και γκρινιάζω πολύ. Προσπαθώ να φωνάζω “αξίζω” όπως εσείς στην εκπομπή αλλά δεν μου βγαίνει.

Όσο περνούν τα χρόνια οι άλλοι ζητάνε περισσότερα από εσένα και εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Είμαι πάρα πολύ αγχώδης, έχω ένα διπλό εαυτό και πάω δυο ώρες νωρίτερα στην παράσταση για να είμαι οργανωμένη».

«Μου αρέσει να τρώω»

«Είμαι αρκετά ακατάστατη στο σπίτι, βαριέμαι τις δουλειές του σπιτιού και μαγειρεύω ελάχιστα. Γενικά μου αρέσει να τρώω γιατί είμαι λαίμαργη, μου αρέσει να τρώω ό,τι παχαίνει. Προσπάθω να προσέχω τον εαυτό μου. Έχω ζήσει απώλειες και ελλείψεις και μου έχουν αφήσει σημάδια. Η ενοχή απόλαυση μου είναι το φαγητό. Η λαιμαργία σταματάει μόνο με λοβοτομή».

«Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα»

Για την προσωπική της ζωή και τα συναισθήματα που έχει νιώσει, ανέφερε:

«Το φλερτ είναι το πιο αναζωογονητικό πράγμα που μπορείς να ζήσεις. Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, να κοιτάς έναν άνθρωπο και να βγαίνουν καρδούλες. Επίσης έχω αισθανθεί σωματικό πόνο από χωρισμό και ζήλεια, είναι αυτό που σου κόβεται η ανάσα. Εκ των υστέρων το βρήκα υπέροχο, αλλά εκείνη την ώρα δεν είναι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: