Μητέρα 19χρονου – Κιβωτός: «Έβαζε τα δύο δάχτυλα στη μύτη του γιου μου και δεν μπορούσε να αναπνεύσει»
Πρωινές εκπομπές

Μητέρα 19χρονου – Κιβωτός: «Έβαζε τα δύο δάχτυλα στη μύτη του γιου μου και δεν μπορούσε να αναπνεύσει»

Μητέρα 19χρονου – Κιβωτός: «Έβαζε τα δύο δάχτυλα στη μύτη του γιου μου και δεν μπορούσε να αναπνεύσει»

Αποκαλύπτει τον Γολγοθά που βίωνε ο γιος της

Η μητέρα του 19χρονου που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την «Κιβωτό του Κόσμου» μίλησε ζωντανά στην «Super Κατερίνα» για όλα όσα έχουν γίνει.

Ο πατήρ Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί εις βάρους του και στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα αποδοθούν κατηγορίες.

Η μητέρα αναφέρει: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους φτάνει η υπόθεση στη δικαιοσύνη. Εγώ και ο γιος μου ζούσαμε ένα θρίλερ από την ημέρα που έγινε μέχρι που κατέθεσε και από εκεί μέχρι σήμερα. Δεν θα το έλεγα ότι δεχόμασταν απειλές. Δεν ξέρω για το παιδί μου αλλά εγώ όχι. Κάποια παιδιά έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ότι γνώριζαν τον γιο μου ενώ δεν τον γνώριζαν. Εξωφρενικά πράγματα.

Για να φτάσει να καταθέσει, συζητούσε περίπου 8 μήνες με μία ΜΚΟ που τον είχαν προσεγγίσει και τον βοηθούσαν και ψυχολογικά και να τον ξεκλειδώσουν. Ο γιος μου είχε μιλήσει σε ανθρώπους που τους εμπιστευόταν και σιγά σιγά…

Ο γιος μου φοβόταν για μένα αλλά πιο πολύ μου έλεγε ότι “δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γιατί το στέλεχος γνωρίζει υψηλά πρόσωπα και θα μας καταστρέψει”. Όταν βρήκε την ευκαιρία και έφυγε το παιδί μου, ένα στέλεχος από την “Κιβωτό” τον είχε πιάσει από το λαιμό και ο μικρός κατάφερε και έφυγε και ήρθε τρέχοντας στο σπίτι.

Το παιδί στην αρχή δεν είχε πει τίποτα και είχε σοκαριστεί γιατί έβλεπε έναν άνθρωπο που θα τον ευεργετήσει να απλώνει τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα. Έβαζε τα δύο δάχτυλά του στη μύτη του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μίλησε στον αδερφό του και του είπε όλα όσα έγινε και σε εμένα είπε όσα πιο λίγα μπορούσε.

Μετά από όσα μου είπε ήθελα να έρθει σπίτι να μείνει, ήθελα να επικοινωνήσω με την “Κιβωτό” και δεν με άφηνε. Και όταν έφυγε από τη δομή δεν μπορούσε να μιλήσει, πέρασαν 8 μήνες για να μπορέσει να μιλήσει».