Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, είναι η…»
Πρωινές εκπομπές

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, είναι η…»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, είναι η…»

«Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος», δήλωσε

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για τον χαμό του φίλου του Χάρη Κωστόπουλο, τους «Ψίθυρους Καρδιάς» και την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στον χαμό του στενού του φίλου Χάρη Κωστόπουλου, είπε:

«Δυστυχώς φεύγουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να φεύγουν. Φεύγει το σώμα τους αλλά η ψυχή τους είναι εδώ και μας συντροφεύει πάντα. Ο Χάρης ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου που έχει διδάξει ηθική. Σπουδαίος Έλληνας, λαϊκός φιλόσοφος ο οποίος υπηρέτησε το θεσμό της οικογένειας, της καλοσύνης και της αξιοπρέπειας. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν είναι καλά, απλά δεν περίμενα να είναι τόσο ραγδαία η κακή του εξέλιξη. Έφυγε ο Βασίλης Καρράς, έφυγε ο Χάρης Κωστόπουλος, θα δούμε και ο Θεός μαζί μας…».

«Πλέον δεν με φωνάζουν Μάρκο στον δρόμο»

Για την πορεία της καριέρας του και την θρυλική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», ανέφερε:

«Μου είχαν κάνει πρόταση πέρυσι για το ”Κάνε ότι κοιμάσαι” αλλά δεν μπόρεσα να πάω και έχασα την πρόταση. Λόγω φόρτου εργασίας πολλές φορές μου κάνουν προτάσεις για δουλειά που τις χάνω και μετά τις ”ζηλεύω”».

«Πλέον δεν με φωνάζουν Μάρκο στο δρόμο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη σειρά ”Ψίθυροι Καρδιάς”. Τα ποσοστά τηλεθέασης αυτής της σειράς δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμη. Χρωστάω ευγνωμοσύνη και στον Μανούσο Μανουσάκη που με είχε εν τάξει τότε στο δυναμικό του. Από τότε έχω κάνει γύρω στις 45 ταινίες, 15 σειρές και πολύ θέατρο. Εμένα η δόξα του τότε με είχε βρει ώριμο άνθρωπο, φτασμένο και χορτασμένο άνθρωπο και δεν έχω αλλάξει από τότε, όπως ήμουν είμαι. Φροντίζω να είμαι βιδωμένος στη γη από τα νιάτα μου».

«Υπάρχει μια γενική αγένεια»

Επίσης αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τι είπε:

«Υπάρχει μια γενική αγένεια νομίζω κάποιες φορές. Εγώ δεν θα κρίνω ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τους εργαζόμενους. Όταν είναι κάτι που με αφορά θα μιλήσω προς το παρόν είναι ένα θέμα που δεν με αφορά. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που αυτά που θέλω να μείνουν κρυφά, ”δίνω τυράκι”. Ξέρω να κρατάω τη θέση μου και στην προσωπική μου ζωή, δεν δίνω δικαιώματα. Κάποιες φορές που έχουν υπερβεί τα όρια, κουβέντιασα μαζί τους και λύθηκε το θέμα, μου είπαν και συγνώμη.

Η κατάσταση τώρα με τα σοσιαλ είναι ανεξέλεγκτη, ο καθένας γράφει ότι θέλει και μένει ατιμώρητος, δυστυχώς. Σε αυτό το θέμα θα πρέπει να επέμβει νομίζω το κράτος για να γίνουν νόμοι. Οι οποίοι νόμοι θα τιμωρούν ανθρώπους που συκοφαντούν, για να μπουν φυλακή, για εμένα αυτοί είναι κακοποιοί».

« Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου»

Για την οικογένεια του και την εγγονή του, ανέφερε:

«Όλα μου τα παιδιά είναι πολύ ισορροπημένα, εργαζόμενα και οι μανάδες τους έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά και εγώ όσο μπορούσα.  Η εγγονή μου είναι η γυναίκα της ζωής μου, είναι υπέροχο που με λέει παππού. Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, είναι η εγγονή μου. Τα μικρά παιδιά δίνουν ώθηση και φως στην ζωή μας».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ραγίζει καρδιές για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Με τι καρδιά να σε αποχαιρετήσω»