Μυρτώ Αλικάκη για «Μαύρο Ρόδο»: «Πιστεύω πώς η Κασσιανή θα καταφέρει να γίνει Ηγουμένη στο μοναστήρι»
Πρωινές εκπομπές

Μυρτώ Αλικάκη για «Μαύρο Ρόδο»: «Πιστεύω πώς η Κασσιανή θα καταφέρει να γίνει Ηγουμένη στο μοναστήρι»

Μυρτώ Αλικάκη για «Μαύρο Ρόδο»: «Πιστεύω πώς η Κασσιανή θα καταφέρει να γίνει Ηγουμένη στο μοναστήρι»

Η απιστία, η μητρότητα και ο ιδιαίτερος ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις του ρόλου της στο «Μαύρο Ρόδο», τους γιους της αλλά και την απιστία.

Η ηθοποιός υποδύεται στη σειρά την μοναχή Κασσιανή, η οποία παρότι ακολουθεί τον δρόμο του Θεού θεωρητικά, τη βλέπουμε να ξεφεύγει και να λειτουργεί υποχθόνια.

«Επειδή πιστεύω στη σοβαρή προσπάθεια της Κασσιανής να γίνει ηγουμένη στο “Μαύρο Ρόδο”, θέλω να πιστεύω πως κάτι θα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα δούμε flashback και στη ζωή της Κασσιανής, έξαλλου υπάρχει ένας κοινός τόπος στους ανθρώπους που ζητούν την ανακούφιση στην πίστη. Υπάρχει η αίσθηση για τις μονάχες, ότι έχουν αφήσει πίσω τους κάτι που τις πονάει και ψάχνουν ένα καταφύγιο», ανέφερε για τον ρόλο της.

Ποια είναι η γνώμη της για την απιστία;

««Την απιστία δεν την Θέλω όχι από άποψή ηθικής, άλλα από ψυχικής άποψής, δεν θεωρώ ότι δεν μπορώ να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω με έναν άνθρωπο αν εισπράξω απιστία. Η απιστία δεν είναι για μένα η αιτία για να ξεγράψω οριστικά μία σχέση», παραδέχθηκε.

Όσον αφορά τη μητρότητα και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους γιους της, αποκάλυψε: «Οι γιοι μας φυσικά και Θέλουν να διαφοροποιηθούν, παρόλο που και εγώ και ο Πέτρος είμαστε δυο γονείς επί της ουσίας ανοιχτοί. Ένας γονιός που είναι υπέρ-cool, μπορεί τελικά να γίνεται πολύ σπαστικός για τα παιδιά του, εγώ ίσως και να είμαι λίγο παραπάνω cool από τον Πέτρο. Έχει τύχει να μου πουν τα παιδιά μου ”καλά η μαμά λέει πάντα ναι, άλλα δεν ξέρεις αν έχει ακούσει ακριβώς τι της έχεις ζητήσει”, έχω φάει αυτό το κράξιμο. Το διαζύγιο μας δεν ήταν καθόλου ρόδινη διαδικασία, είχε εφιαλτικό πόνο και για να χωρίσουμε και τα πρώτα χρονιά, δεν ήμασταν από την αρχή αγαπημένοι. Είχαμε πολλούς λόγους με τον Πέτρο να είμαστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, η σχέση μας βελτιώθηκε σταδιακά, αποδεχτήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο, ξαναγαπήθηκαμε».