Μυρτώ Αλικάκη: «Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου και…»
Πρωινές εκπομπές

Μυρτώ Αλικάκη: «Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου και…»

Μυρτώ Αλικάκη: «Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου και…»

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη και τις τηλεοπτικές προτάσεις

Στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη και αναφέρθηκε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, τις προτάσεις που έχει δεχτεί ανά καιρούς και τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων και ένα περιστατικό που συνέβη όταν μόλις είχε χάσει τον μπαμπά της.

«Η “Αναστασία” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία. Η πρώτη εικόνα που είχε το κοινό για έμενα ήταν μέσα από το ρόλο της “Αναστασίας”.

Δεν δυσκολεύτηκα να αποποιηθώ την εικόνα της “Αναστασίας”. Τότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν πιο απρόσιτοι. Υπήρχε ένα είδος αίγλης.

Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου, μία κυρία μου μίλησε σε ένα κατάστημα και μου “την είπε”, επειδή δεν ήμουν χαμογελαστή.

Μου έχει γίνει πρόταση για το “Dancing with the stars”. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσω ένα ντουέτο με έναν σημαντικό καλλιτέχνη.

Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό. Δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα».

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί.

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε, πρέπει να βρεις τον τρόπο.

Υπάρχουν πάρα πολλά ομόφυλα ζευγάρια που θα μεγαλώσουν ένα παιδί με πολύ περισσότερη υγεία από ετερόφυλα ζευγάρια».

«Τις περισσότερες φορές ό,τι ανεβάζω είναι αφιλτράριστο. Είναι πολύ ωραίο να αγαπάμε τις ατέλειές μας, που μας κάνουν μοναδικούς».

Διαβάστε επίσης

Μυρτώ Αλικάκη: «Η επιτυχία με τρόμαξε. Έκοψα τα μαλλιά μου για να μην με αναγνωρίζουν»