Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Πήρε πολλή αγάπη από εμένα ενώ τη “χτυπούσαν” όλοι»
Πρωινές εκπομπές

Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Πήρε πολλή αγάπη από εμένα ενώ τη “χτυπούσαν” όλοι»

Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Πήρε πολλή αγάπη από εμένα ενώ τη “χτυπούσαν” όλοι»

«Θεωρείτο τριτοκλασάτη παρουσιάστρια»

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί η Νανά Παλαιτσάκη με αφορμή το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη για το τηλεοπτικό μέλλον της πρώτης.

Η Νανά Παλαιτσάκη στάθηκε και στα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι δηλώσεις ήταν «σαν να έφαγα τηγανιά στο κεφάλι».

«Επειδή είπα κάποια πράγματα για τη Φαίη και άκουσα και τη Ναταλία να λέει ότι “έφαγα τηγανιά στο κεφάλι” με αυτά που είπα για τη Φαίη και το πώς πήγε στο Mega τότε.

Εγώ την αγάπησα πολύ τη Φαίη. Η Φαίη πήρε πολλή αγάπη από μένα και το συμπάθησα πολύ αυτό το κορίτσι γιατί το “χτυπούσαν” όλοι τότε.

Η Φαίη στο Alter θεωρείτο για τα μεγάλα κανάλια δεύτερη παρουσιάστρια, τρίτη, τριτοκλασάτη. Αυτή ήταν η αλήθεια.

Εάν τότε δεν συνέπιπτε χρονικά ο γάμος της με τον Λιάγκα και η ανάγκη του Mega να έχει ένα δίδυμο τηλεοπτικό, που ήταν φρέσκο δίδυμο, άντρας και γυναίκα παντρεμένοι, δεν θα προέκυπτε αυτό το γεγονός που την εξέλιξε τη Φαίη.

Διότι έτσι ακριβώς ιστορικά συνέβη. Άρα, ο γάμος της την ευνοεί και τη Φαίη εκείνη τη στιγμή τη χρονική.

Επειδή ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ εκπαιδευμένος στο ενημερωτικό κομμάτι, δίπλα του η Φαίη, για μένα, φάνηκε ότι μένει δύο βήματα πίσω.

Αφήνοντας τον Λιάγκα να τρώει το ότι είναι ο κακός, ο άξεστος, ο προκλητικός και εκείνη να εμφανίζεται πάντοτε πολύ πιο γλυκιά».

Τι είχε πει η Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις Παλαιτσάκη;

«Επειδή την είδα που είπε ότι ξερνάει λόγω της συμφιλίωσης του Snik με τον Γιώργο Λιάγκα, την ταπεινή μου άποψη να καταθέσω, εγώ δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ξερνάει επειδή συμφιλιώθηκαν άνθρωποι, εγώ πιστεύω ότι αν ο κόσμος ξερνάει ή μας βαριέται, το κάνει όσο οι παρουσιαστές ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι παρουσιαστές», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Φυσικά η Νανά έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη της και να την καταθέτει αφού της έχει δοθεί βήμα, εγώ θα σταθώ σε μία φράση: “Βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε”… Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη. Αυτό θα πω! “Που την παντρεύτηκε”, δηλαδή αυτά που κοροϊδεύουμε, αυτά που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, να σταματήσουμε, να πούμε “φτάνει ρε παιδί μου”… Αλήθεια τώρα; Δεν μπορώ να την ξεπεράσω αυτή τη φράση. Μου χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι. Δεν πίστευα ότι θα το ακούσω αυτή τη χρονιά, μπήκαμε στο 2024 και ακόμα υπάρχουν αυτές οι φράσεις και βγαίνουν από στόματα».

Διαβάστε επίσης

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πρώην σύζυγός μου αρραβωνιάστηκε όσο ήμασταν παντρεμένοι και…»