Νάνσυ Παραδεισανού: «Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε, ούτε τους παντρευόμαστε»
Πρωινές εκπομπές

Νάνσυ Παραδεισανού: «Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε, ούτε τους παντρευόμαστε»

Νάνσυ Παραδεισανού: «Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε, ούτε τους παντρευόμαστε»

Όσα είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Για το όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό σκηνικό, τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες, αλλά και σε υποθετικές ερωτήσεις, απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά.

«Είναι λογικό όταν μιλάμε για παρουσιάστριες επιπέδου Φαίης Σκορδά, υπάρχει σίγουρα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και δόση αλήθειας αλλά και μεγάλη δόση φαντασίας», δήλωσε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη Μαρία Μπακοδήμου και εκτός της εκπομπής Γεια σου, απάντησε: «Πού; Με ποιους; Τι ώρα; Το οικονομικό, το συμβόλαιό μου. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα. Και επίσης η Μαρία θα μου το ζητήσει αλλά εγώ πάλι θα μιλήσω με το κανάλι. Γιατί μπερδευόμαστε; Η ιεραρχία έχει να κάνει με τα κανάλια. Η ιεραρχία έχει να κάνει με τα κανάλια. Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε, ούτε τους παντρευόμαστε».

«Η Κατερίνα (Καινούργιου) είναι μία παρουσιάστρια με πολύ δυνατό οικονομικό αποτύπωμα και είναι λογικό να έχει πολύ καλές απολαβές και από το Instagram. Πού είναι το κακό;», τόνισε και αργότερα απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε κάποιο reality .

«Αν και δεν θα έμπαινα ποτέ σε reality – επειδή δεν αγοράζονται όλα – θα το παρουσίαζα άνετα. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Επίσης, θα συνεργαζόμουν άνετα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, γιατί έχει όρεξη να μάθει τη δουλειά. Και σε σχολιαστική εκπομπή να ήμασταν, έχει πράγματα να πει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: «Δεν το έβλεπα σαν δικαίωση. Ήταν κάτι που προέκυψε…»