Νάνσυ Παραδεισανού: «Καλό είναι να δουλεύουν στην τηλεόραση όσοι…»
Πρωινές εκπομπές

Νάνσυ Παραδεισανού: «Καλό είναι να δουλεύουν στην τηλεόραση όσοι…»

Νάνσυ Παραδεισανού: «Καλό είναι να δουλεύουν στην τηλεόραση όσοι…»

«Δεν χαίρομαι όταν διαβάζω πράγματα που αφορούν το τηλεοπτικό μου μέλλον» είπε μεταξύ άλλων...

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για τα νούμερα τηλεθέασης, τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση, τις εκπομπές που παρουσιάζουν ηθοποιοί και τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Εγώ προσωπικά παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, θέλω να ξέρω πώς πάει η εκπομπή που δουλεύω. Για τις δηλώσεις και τα σχόλια του Νίκου Μάνεση δεν μπορώ να πω τίποτα. Όταν μιλάνε άνθρωποι με τέτοια εμπειρία και επιλέγουν να το κάνουν δημόσια όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές φορές ενώ έχει το ελεύθερο από τον σταθμό μου, κάτι ξέρει καλύτερα…».

Για την παρουσίαση εκπομπών από ηθοποιούς, σχολίασε:

«Καλό θα είναι να δουλεύουν στην τηλεόραση άνθρωποι που έχουν να προσφέρουν κάτι. Όχι αυτοί που έχουν μόνο να πάρουν από αυτή, δημοφιλία, χρήματα… Βέβαια έχω δει ηθοποιούς που κάνουν αυτή τη δουλειά εξαιρετικά και ξεχνάμε πια ότι είναι ηθοποιοί όπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια».

«Εγώ προσωπικά δεν χαίρομαι όταν διαβάζω πράγματα για το τηλεοπτικό μου μέλλον, δεν μου προσφέρει κάτι. Όλοι οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων ξέρουν ποιοι είναι δημοφιλείς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν…».