Ναταλία Γερμανού: Throwback στο 2002 – Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή στο Fame Story
Πρωινές εκπομπές

Ναταλία Γερμανού: Throwback στο 2002 – Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή στο Fame Story

Ναταλία Γερμανού: Throwback στο 2002 – Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή στο Fame Story

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη και θυμήθηκε το πρώτο Fame Story που παρουσίασε η ίδια

Η πλέον κατάλληλη για συμβουλές σχετικά με το Fame Story που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30/9 στο Star, είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία έκανε έκπληξη στον Νίκο Κοκλώνη στο «αέρα» του Breakfast@Star, τον γέμισε ευχές, αλλά απάντησε και στις ερωτήσεις του σχετικά με το 2002.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν η παρουσιάστρια του πρώτου Fame Story και πήρε την… κρυάδα και με το παραπάνω, σε μια ακαδημία που έχει αφήσει ιστορία με τις ατάκες, τους έρωτες και τους τσακωμούς, ανάμεσα στους σπουδαστές!

«Πού να σε φτάσω, είμαι πολύ μικρός μπροστά σου», της είπε ο Νίκος Κοκλώνης κι εκείνη απάντησε: «Πιο μεγάλοι είμαστε, συνταξιούχοι βετεράνοι, ο Νίκος είναι μικρό παιδί και όμορφο και λαμπερό. Αλλά έχεις ενηλικιωθεί και μπορείς να πάρεις το τιμόνι του Fame πλέον. Μου έχει λείψει αφάνταστα αυτό το πρότζεκτ και στον κόσμο και θα το αποδείξει αύριο. Έχεις φτιάξει μια υπέροχη επιτροπή, έχω να στο αναγνωρίσω αυτό. Πάντα φτιάχνεις τις καλύτερες επιτροπές».

«Θέλω να μου στέλνεις συμβουλές», της ζήτησε ο Νίκος και εκείνη τον παρότρυνε να είναι ο εαυτός του:«Είμαι στη διάθεσή σου και το ξέρεις. Ξέχνα ότι έκανα εγώ, ο Αντρέας, η Τατιάνα. Είναι μία νέα εποχή για το Fame, το 2002 είναι πολλά χρόνια πίσω, ήταν όλα διαφορετικά. Ήμασταν όλοι άγουροι. Όταν εγώ το παρουσίασα ήμουν πολύ άπειρη, σαν κουτάβι, αν δεν έμπαινε ο Αντρέας με την ανθρώπινη προσέγγισή του, δεν θα είχε την επιτυχία που είχε. Ο Αντρέας απογείωσε το Fame».

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή

Ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τη Ναταλία Γερμανού ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή που είχε ζήσει το 2002.

«Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν επέστρεψε ο Νίνο. Είχε φύγει γιατί είχε πιεστεί πολύ και εμφανίστηκε στο ντουέτο “Ροζ” που είχε με τη Φωτεινή. Ούτε εγώ το ήξερα ότι θα μπει. Η πιο δύσκολη ήταν η αντιπαράθεση της κ. Κούκα με την Άσπα. Μάλιστα εγώ τότε το αυθόρμητο που μου ήρθε να κάνω ήταν να πω να διακόψουμε για διαφημίσεις. Την ώρα που πάω να πάρω την ανάσα να το πω, ακούω στο ακουστικό μου “μην τολμήσεις”. Ήταν η πρώτη φορά που η τηλεόραση άλλαξε σελίδα», αποκάλυψε.

«Με πολύ χαρά κάποια στιγμή να έρθω, είμαι στη διάθεση σου Νίκο. Εύχομαι ολόψηχα να σκίσει γιατί την αγαπώ αυτήν την εκπομπή», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα

Fame Story – Νίκος Κοκλώνης: «Φιλαράκια μου, μου λείψατε πάρα πολύ»