Ναταλία Λιονάκη: Νέες φωτογραφίες από τη ζωή της ως μοναχή Φεβρωνία
Πρωινές εκπομπές

Ναταλία Λιονάκη: Νέες φωτογραφίες από τη ζωή της ως μοναχή Φεβρωνία

Ναταλία Λιονάκη: Νέες φωτογραφίες από τη ζωή της ως μοναχή Φεβρωνία

Πού ζει η ηθοποιός που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφοσιωθεί στον Θεό;

Τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού, πήρε πριν από πολλά χρόνια η Ναταλία Λιονάκη, η οποία πλέον είναι η μοναχή Φεβρωνία και έχει αφιερώση της ζωή της στον Χριστό.

Η Ναταλία Λιονάκη έφυγε για πρώτη φορά το 2009 για να γίνει μοναχή, ωστόσο η μητέρα της προσπάθησε να τη γυρίσει πίσω το 2012.

Το 2017 ωστόσο χειροτονήθηκε στην Κένυα, στην περιοχή Κισούμου ευτυχισμένη, όπως σημείωσε ο επίσκοπος Μάρκος στο Πρωινό.

«Έχει χρόνια που βρίσκεται μαζί με άλλες μοναχές εκεί η μοναχή Φεβρωνία, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί μας βοηθούν στο έργο μας, φτιάχνουν το μοναστήρι. Δεν μπορεί να φύγει από εκεί, είναι εκεί για αρκετό καιρό» ανέφερε ο επίσκοπος Μάρκος.

Ο ίδιος, διέψευσε την είδηση που ήθελε τη μοναχή Φεβρωνία να είναι στην Ελλάδα και να πουλάει κομποσκοίνια.

«Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό» τόνισε.

«Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες γιατί ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική» κατέληξε ο επίσκοπος Μάρκος.