Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου»: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου και του Θεοφάνους. Νιώθω ότι είναι δικό μου το τραγούδι»
Πρωινές εκπομπές

Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου»: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου και του Θεοφάνους. Νιώθω ότι είναι δικό μου το τραγούδι»

Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου»: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου και του Θεοφάνους. Νιώθω ότι είναι δικό μου το τραγούδι»

Η τραγουδίστρια εξέφρασε ξεκάθαρα τη στεναχώρια της

Το συναίσθημά της για την απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να δώσει το τραγούδι που ερμηνεύει για χιουμοριστική διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος, εξέφρασε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν έκρυψε για ακόμα μια φορά τη λύπη της, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι κάποια στιγμή μπορεί να το συζητήσει μαζί του.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να τραγουδά το «Φεγγάρι μου», στο μαγαζί που εμφανίζεται, ωστόσο το ξαναείπε τελικά, γιατί είναι ένα κομμάτι που αγαπά.

«Με τον Γιώργο έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια, νομίζω ότι εγώ έχω πει τα περισσότερα δικά του τραγούδια. Είναι από τους πιανίστες που όταν παίζουν μου δημιουργούν τη διάθεση να τραγουδήσω. Είναι πολύ καλός μάεστρος. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Πρωινό» και συνέχισε: «Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούν. Αυτό μου δημιούργησε μια αγωνία και μια απορία, ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση».

«Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το “Φεγγάρι” για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Ξέρω πολύ καλά τι με έφερε εδώ. Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο. Είναι πολύ δύσκολο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ, χωρίς να φταίω, όλο αυτό που έχω κάνει.

Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που με βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δεν έχω λόγο να μην τους μιλώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις».

«Το Φεγγάρι το ξαναείπα. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο», επεσήμανε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα

«Ο χάρτης»: Αυτό είναι το βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Λιάγκα – «Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα επειδή είπα “ναι”»