Νατάσσα Μποφίλιου: «Ένας συμμαθητής του αδελφού μου μού είπε “δεν είστε τόσο γνωστή, σας γκούγκλαρα και βγήκε πρώτη η Θεοδωρίδου”»
Πρωινές εκπομπές

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ένας συμμαθητής του αδελφού μου μού είπε “δεν είστε τόσο γνωστή, σας γκούγκλαρα και βγήκε πρώτη η Θεοδωρίδου”»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ένας συμμαθητής του αδελφού μου μού είπε “δεν είστε τόσο γνωστή, σας γκούγκλαρα και βγήκε πρώτη η Θεοδωρίδου”»

Το επικό περιστατικό που διηγήθηκε

Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου για όλους και όλα.

«Δεν έχω πολλά διλήμματα στη ζωή μου. Δεν θέλω να έχω μια φωνή μέσα μου, να μου λέει “γιατί το έκανες;”» είπε.

«Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ ακόμα. Κάθε φορά με εκπλήσσει και με συγκινεί, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του» δηλώνει.

Οι δυο τους, όπως αποκαλύπτει, παντρεύτηκαν την ημέρα που γνωρίστηκαν. «Είπαμε στους καλεσμένους “ξεχνάτε τα κινητά, τώρα το ζούμε”».

Αγαπημένο της νησί είναι η Φολέγανδρος, τόπος καταγωγής της μητριάς της. Η μητέρα της κατάγεται από την Κεφαλονιά και ο πατέρας της από την Κύθνο.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου στις 15 μέρες που ήμασταν ζευγάρι έπρεπε να περάσει το “τεστ Φολεγάνδρου”» λέει η ίδια και προσθέτει πως όταν τραγουδάει την «Φολέγανδρο» τον έχει πάντοτε στο μυαλό της.

Αποκάλυψε μάλιστα πως το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί δώρο των συνεργατών της, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου για την πρώτη επέτειο του γάμου της.

Η τραγουδίστρια διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό με τον μικρότερο αδελφό της που είναι μόλις 12 ετών, «το καμάρι μας» όπως λέει.

«Ένας πιτσιρίκος συμμαθητής του μικρού μού είπε “κυρία γιατί δεν κάνετε ντουέτο με κανέναν γνωστό καλλιτέχνη να γίνετε γνωστή; Δεν είστε τόσο γνωστή, σας γκούγκλαρα και βγήκε πρώτη η Θεοδωρίδου”»

Ερωτώμενη για τις γυναίκες και τη στήριξή της προς αυτές, δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Τις λατρεύω τις γυναίκες. Ξέραμε πολλά χρόνια τι μας πονάει αλλά δεν βρίσκαμε τις κατάλληλες λέξεις να το εξηγήσουμε στους υπόλοιπους. Εγώ άργησα να καταλάβω τι είναι όλα αυτά που μου έχουν συμβεί και λέγονται “πατριαρχία”.

Ασχολήθηκε κανείς ποτέ στο σχολείο με το τι φοράει ένα αγόρι; Ασχολήθηκαν όμως πολλοί δάσκαλοι με το τι φοράει ένα κορίτσι».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, δηλώνει πως ορισμένοι τη σχολίασαν με έναν τρόπο «βαθιά στερεοτυπικό και πατριαρχικό. Το πρώτο πράγμα που κάποιος θα πει είναι “άντε βρε η κοπελίτσα, η ξανθούλα”». «Εάν κάποιος με “κοροϊδέψει” επειδή συμμετέχω σε μία συναυλία και όχι σε μία άλλη, δεν με απασχολεί».

Θυμάται πως όταν τοποθετήθηκε για το ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης, ένας φίλος της, της είπε πως έχασε από το προφίλ της 500 ακολούθους. Όπως λέει χαρακτηριστικά δεν είναι «υπεράνω αλλά είναι πιο σημαντικό και πάνω απ’ όλα αυτό που πιστεύω».