Νέα Φιλαδέλφεια – Δικ. οικογένειας Μιχάλη: «Κάποιοι προσπαθούν να “ξεπλύνουν” τις ευθύνες τους»
Πρωινές εκπομπές

Νέα Φιλαδέλφεια – Δικ. οικογένειας Μιχάλη: «Κάποιοι προσπαθούν να “ξεπλύνουν” τις ευθύνες τους»

Νέα Φιλαδέλφεια – Δικ. οικογένειας Μιχάλη: «Κάποιοι προσπαθούν να “ξεπλύνουν” τις ευθύνες τους»

Ενοχλημένοι οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη από πληροφορίες ότι σκοτώθηκε «κατά λάθος»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από καταδρομική επίθεση Ελλήνων και Κροατών χούλιγκανς.

Όπως ανέφερε η αστυνομική συντάκτης Ηρώ Καριοφύλλη, από τα βίντεο της επίθεσης έχουν αναγνωριστεί και άλλα πρόσωπα Ελλήνων χούλιγκανς που είναι γνωστά στην Αστυνομία και αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης.

Όπως φαίνεται, από την Αστυνομία διαρρέεται ότι ενδέχεται ο 29χρονος οπαδός μαχαιρώθηκε «κατά λάθος» από Έλληνα.

Ο ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας του Μιχάλη, Σταύρος Γεωργόπουλος μίλησε στην εκπομπή Alpha τώρα για τη διαρροή.

«Προσπαθούμε να είμαστε δικονομικά ευπρεπείς, σεβόμαστε τη μυστικότητα της ανάκρισης, έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένουμε τα αποτελέσματα από τις έρευνες ωστόσο κάποιες διαρροές που εξυπηρετούν σκοπιμότητες μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση.

Είναι έξω από κάθε λογική αυτό που υποστηρίχτηκε ως διαρροή και δεν μπορώ να καταλάβω αν πράγματι ισχύει ως ενδεχόμενο που εξετάζει η Αστυνομία, πώς οι αξιωματικοί της ήρθα σε επαφή με συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό τη στιγμή που γίνονται έρευνες μυστικές κάτι που είναι παράνομο.

Οπότε ή έχουμε μία παράνομη συμπεριφορά από τους αστυνομικούς ή ο  τηλεοπτικός σταθμός που διέρρευσε τάχα αυτό το ενδεχόμενο αναφέρει κάτι αναληθές. Κάποιοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τις ευθύνες τους, να θολώσουν τα νερά» ανέφερε.

Ο δικηγόρος αναφερόταν στα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε η συγκεκριμένη πληροφορία ως ακραίο σενάριο: