Νέες βολές Κούγια: «Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως προσόν το ότι είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είναι πτυχίο»
Πρωινές εκπομπές

Νέες βολές Κούγια: «Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως προσόν το ότι είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είναι πτυχίο»

Νέες βολές Κούγια: «Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως προσόν το ότι είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είναι πτυχίο»

Ο ποινικολόγος έκανε νέες δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη στην κάμερα της Super Κατερίνας

Νέες δηλώσεις για το θέμα Κασσελάκη έκανε στην κάμερα της Super Κατερίνας ο Αλέξης Κούγιας.

«Προέρχομαι από έναν κοινωνικό χώρο όπου οι αξίες της Αριστεράς είναι αδιαμφισβήτητες. Δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε 20 μέρες να αυτοαναγορεύεσαι αριστερός και αυτά που λες να είναι απολύτως απέναντι στις αξίες της Αριστεράς.  Δεν μπορεί να λες ότι είσαι αυτοδημιούργητος να αποκρύπτεις ότι έχεις τελειώσει από το δημοτικό μέχρι το Λύκειο το Κολλέγιο Αθηνών που πρέπει να είσαι γόνος πλούσιας οικογένειας για να πληρώσει κάποιος αυτή την ξεχωριστή παιδεία.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Έλληνας πατριώτης και να προστατέψεις τα σύνορα της χώρας και να λες ότι θα καταργήσεις τον στρατό όταν η Τουρκία λέει ότι νύχτα θα κατακτήσει τα εδάφη μας.

Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως προσόν το ότι είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είναι πτυχίο, είναι δικαίωμά σου βέβαια. Με σοκάρει και προσβάλει και την κουλτούρα των πραγματικών ομοφυλόφιλων. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι δικαίωμά σου να εξελίσσεις την προσωπικότητά σου ως ομοφυλόφιλος.

Επίσης με ενόχλησε αυτό που έκανε με τη βεβήλωση των ιερών και όσιων στη Μακρόνησο με τον άλλον τον ανεκδιήγητο.

Επίσης με έχει ενοχλήσει αυτό που έγινε με τη δυστυχία των ανθρώπων των φτωχών στη Θεσσαλία, να κάνεις ότι δήθεν μαγειρεύεις για αυτούς και να δοκιμάζει το φαγητό τους. Είναι ντροπή.

Με στενοχωρεί που γεμίζουν τη Βουλή αυτοί οι ρηχοί άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει τα προβλήματα του λαού όπως ένας άνθρωπος σαν εμένα που ξεκίνησα από την Πετρούπολη που δεν είχε νερό.

Δικαίωμά του η σεξουαλική του ταυτότητα, στην κρεβατοκάμαρά τους δεν μπορώ να μπω» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως ήταν λογικό, στην εκπομπή επικράτησε ένταση αναφορικά με τις δηλώσεις Κούγια και την επιμονή του να σχολιάζει το «κρεβάτι» Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Τα έβαλε ξανά με τον Κασσελάκη – «Είναι θρασύτατος και αναιδέστατος»