Νικολέττα Βλαβιανού: «Μια χαζή με παίρνει και με βρίζει για την ηλικία μου»
Πρωινές εκπομπές

Νικολέττα Βλαβιανού: «Μια χαζή με παίρνει και με βρίζει για την ηλικία μου»

Νικολέττα Βλαβιανού: «Μια χαζή με παίρνει και με βρίζει για την ηλικία μου»

Όσα είπε η ηθοποιός για τους θαυμαστές της

Η Νικολέττα Βλαβιανού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βίβα τις Άγκυρες» στο ΚΘΒΕ και μετά την τρομερή επιτυχία της θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα, στο θέατρο Παλλάς, από τις 18 έως τις 28 Απριλίου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και απόκαλυψε ότι έχει φανατικούς θαυμαστές. Ο ένας από αυτός της είναι συμπαθής, ενώ άλλο θαυμαστής της προκάλεσε τρόμο.

«Έχω ακόμα φανατικούς θαυμαστές. Ήταν και διάφοροι άλλοι, ο ένας, όμως, ήταν πολύ συμπαθής, έχουμε γνωριστεί και με παίρνει τηλέφωνο σε γιορτές και γενέθλια. Μια φορά ήταν ένας που με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, τότε δεν είχαμε και κινητά. Με έπαιρνε στο σπίτι, στο θέατρο… Είχα πάθει μια ανησυχία, ήταν ένα άγνωστο πρόσωπο και φοβόμουν, όταν πάρκαρα το αυτοκίνητό μου το βράδυ, γενικά φοβόμουν»

Η Νικολέτα Βλαβιανού αναφέρθηκε και σε κλήσεις που δέχεται: «Έχω εντωμεταξύ μια χαζή που με παίρνει και καλά άγνωστες κλήσεις, ενώ έχω το τηλέφωνό της, η οποία με βρίζει για την ηλικία μου κτλ. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, γενικά, καθόλου. Στο Wikipedia με βάζουν 8 χρόνια μεγαλύτερη, το οποίο στην συνέχεια το διορθώνουμε κι έπειτα το αλλάζουν ξανά. Δεν ξέρω γιατί, υπάρχει μια εμμονή. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και άλλες».

«Σε όλες μου τις σχέσεις έχω φύγει εγώ. Δεν πρόλαβε κανείς να με χωρίσει. Έχω απατήσει σύντροφό μου, δεν του το είπα. Αυτά όμως μικρή…», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

Νικολέττα Βλαβιανού: «Είχα θαυμαστή που έπαιρνε τηλέφωνα παντού καιι ανάσαινε… βαριά»