Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Κρήτη ξανά για τον β΄κύκλο των εκλογών
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Κρήτη ξανά για τον β΄κύκλο των εκλογών

Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Κρήτη ξανά για τον β΄κύκλο των εκλογών

Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Από τις 7 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία με τον κόσμο να συρρέει στα εκλογικά κέντρα για να ασκήσει τα δικαιώματά του.

Περίπου στις 10 το πρωί, οι περισσότεροι αρχηγοί των κομμάτων τέλεσαν τη διαδικασία, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, να βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι, για να ψηφίσει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, όπως και στις στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη, ότι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη σε αυτή τη νέα της πορεία. Είναι ο μόνος τρόπος να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο πολιτκό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που οι επιλογές της αποδομούν το κοινωνικό κράτος. Δεσμεύομαι πως θα είναι η δύναμή τους, μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο αγκαλιάζοντας τις ελπίδες, τις προσδοκίες τους, τις ανάγκες τους. Η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχψυρή είναι σήμερα το βράδυ, τόσο πιο σιχυρή θα είναι απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.