Νίκος Φλωρινιώτης: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που ετοίμαζε – Σπάραξαν οι δικοί του άνθρωποι
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Φλωρινιώτης: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που ετοίμαζε – Σπάραξαν οι δικοί του άνθρωποι

Νίκος Φλωρινιώτης: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που ετοίμαζε – Σπάραξαν οι δικοί του άνθρωποι

Οι σπαρακτικές δηλώσεις των δικών του ανθρώπων

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, σε ηλικία 39 ετών, όπου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, περίπου 6 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη.

Συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι που ήταν για χρόνια στο πλευρό του αδικοχαμένου τραγουδιστή, οι οποίοι δεν πίστευαν στην τραγική είδηση που έφτασε στα αυτιά τους το πρωί της Τρίτης 19/12.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, σοκαρισμένη με την τραγική αυτή εξέλιξη, μίλησε αρχικά στο Breakfast@Star και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της.

«Μόνο καλή δεν είναι η μέρα, δεν μπορώ να ακούω από κανέναν ότι έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Εγώ πίστευα για τον Νίκο ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά, έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει, θα φύγω σε λίγο να πάω στην Άννα. Εγώ δεν είμαι φίλη, είμαι οικογενεια. Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα», είπε κλαίγοντας η Γωγώ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω ποτέ την Άννα, είχα δώσει τον λόγο της και στον πατέρα της», πρόσθεσε.

«Η αδελφή του έπιασε τα πόδια του και τα “είδε” παγωμένα»

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε στη Super Κατερίνα και αποκάλυψε την επιθυμία του Νίκου Φλωρινιώτη, λίγο καιρό πριν πεθάνει.

«Τον Νίκο τον είχα σαν παραπαίδι μου. Είμαι ο καλλιτεχνικός του πατέρας, τον είχα μαζί μου 10 χρόνια. Μας ξεγέλασε πολύ, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην υγεία του. Ενώ ήταν πολύ καλά τελευταία, ξαφνικά έγινε πολύ χάλια. Την προηγούμενη εβδομάδα που ερχόταν η γιορτή του, με πήρε τηλέφωνο και με κάλεσε σε ένα πάρτι που θα έκαναν για τη γιορτή του και μου λέει “Θέλω να κάνω ένα πάρτι, ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου” και μου έπεσε το τηλέφωνο κάτω. Ξαφνικά μπήκε στο νοσοκομείο, πήγαμε εκεί, τυχερός ήμουν που όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Είχε πάρα πολλά όνειρα. Μιλούσα με την αδερφή του σχεδόν καθημερινά και του έπιασε τα πόδια, τα είδε παγωμένα, φώναξε τους γιατρούς και ήρθε το τέλος τόσο άδοξα. Ήταν ένα άγιο παιδί. Νομίζω ότι το ήξερε ότι θα φύγει και ήθελε να κάνει ένα πάρτι», πρόσθεσε.

«Κακή μέρα μας ξημέρωσε»

Με λυγμούς μίλησε στο Πρωινό Σουσού η Νανά Τσαγκράκου, η επιχειρηματίας που συνεργαζόταν με όλη την οικογένεια Φλωρινιώτη.

«Κακή μέρα μας ξημέρωσε για τον Νίκο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε με τίποτα», είπε κλαίγοντας η κ. Τσαγκράκου.

«Έχω πάθει σοκ, ήξερα ότι ήταν σε καταστολή τις τελευταίες ημέρες. Μιλούσαμε με την οικογένεια. Δεν ήξερα τίποτα, με ενημερώσατε εσείς. Ευτυχώς που έφυγε ο Γιάννης και δεν ζει αυτό που έγινε με το παιδί του», τόνισε.

Από την πλευρά της, η Σάσα Μπάστα, δήλωσε: «Μόλις το πληροφορήθηκα από τον σύζυγό μου. Μίλησα με την οικογένεια, τον κολλητό του. Μιλήσαμε στην γιορτή του, είπαμε Χρόνια Πολλά, σ’ αγαπώ, έμαθα μετά από λίγες μέρες ότι μπήκε στην εντατική. Έδινε πραγματικά μάχη, ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν πάρα πολύ γρήγορο όλο αυτό».

Ο Γιάννης Αρμουτίδης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και τόνισε: «Ο Νίκος ήταν αισιόδοξος και πίστευε ότι θα το ξεπεράσει. Η Μάχη η μητέρα του ήταν κερί αναμμένο, όπως και η αδεφή της, Αννούλα. Η Άννα μου είχε πει ότι ο Νίκος θα το ξεπεράσει και πίστευε ότι ο πατέρας τους, Γιάννης, τον προστατεύει».

«Όταν έβλεπε την Αννούλα, ηρεμούσε»

Η Ελένη Καρουσάκη μίλησε στη «Super Katerina» για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

«Ήταν πιο πολλές οι μέρες που ήταν στο νοσοκομείο. Ήμουν εκεί, πήγαινα πολλές φορές, πιστεύαμε ότι θα τη γλιτώσει, ότι θα κάνει ο Θεός το θαύμα του, αλλά δυστυχώς μας ξεγέλασε. Πριν από 3 μέρες καταλάβαινε, ήταν με το χαμόγελο και μέσα σε 3 μέρες έφυγε», δήλωσε αρχικά.

«Τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή για να μην πονάει, μας καταλάβαινε, μας γέλαγε, μας χάιδευε. Με την Άννα έλεγαν ότι είναι δίδυμα, με το που την έβλεπε ηρεμούσε. Ήθελε να κάνει ένα πάρτι ο Νίκος. Τις τελευταίες 5-6 μέρες δεν επικοινωνούσε, στην αρχή μου έστελνε φιλάκι, είχε χαϊδέψει κάποιες φίλες, του λέγαμε σήκω και χαμογελούσε», τόνισε.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πλάσμα ήταν…»

Η Ίνα Λαζοπούλου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη και περιέγραψε την κατάστασή του τον τελευταίο καιρό.

«Ήμουν εκεί από τις 6 του μήνα, τον πήγαμε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, εγώ ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο μαζί του. Πήγα να του κάνω έκπληξη για τη γιορτή του», δήλωσε αρχικά.

«Αυτό που είχε ο Νίκος ήταν σπάνιο, από μία ελιά. Πριν από ένα μήνα τραγουδούσαμε μαζί και ήταν τέλεια. Μέσα σε δυο εβδομάδες με πήρε και μου είπε ότι δεν ακούει καλά. Πρώτα ξεκίνησε από την ακοή και όταν έφτασα εδώ δεν μπορούσε να μιλήσει κι εγώ έκανα ότι καταλαβαίνω τι λέει. Με το που μπήκαμε στο νοσοκομείο ελπίζαμε σε θαύμα. Σαν να έτρεχε ο Νίκος, δούλευε πολύ», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξή του – «Έχω μεγάλη πίστη…»