Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι επαγγελματικά άβολο γιατί βρίσκονται απέναντι…»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι επαγγελματικά άβολο γιατί βρίσκονται απέναντι…»

Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι επαγγελματικά άβολο γιατί βρίσκονται απέναντι…»

Όσα αποκάλυψε για μυστική συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη πριν από τις viral φωτογραφίες

Και στο Πρωινό Σουσού σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες Μπάρκα-Τσαγκρίδη που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Νίκο Γεωργιάδη να δίνει λεπτομέρειες.

«Μετά τη δημοσιότητα που πήρε η συνάντηση του ζευγαριού στην Άννα Βίσση, έχω μάθει ότι ο Φίλιππος επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα και της ζήτησε να βρεθούνε και υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα, και το κλίμα δεν ήταν κακό. Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις, κάπως καθησυχαστικές και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που έγινε viral στο Twitter» είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Χθες μπήκε στο μαγαζί που βρισκόταν η Κατερίνα Καινούργιου στο Κολωνάκι ο Φίλιππος. Νομίζω ότι γνώριζε ότι ήταν η Κατερίνα εκεί. Όταν ενημέρωσαν την Κατερίνα, εκείνη αποχώρησε, δεν μίλησαν. Θέλω να πω πώς το βλέπω εγώ αυτό το πράγμα, είναι λίγο άκομψο γιατί αυτές οι δυο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Δεν θα κρίνω κάτι ηθικά ή προσωπικά. Αλλά επαγγελματικά είναι λίγο άβολο και αμήχανο γιατί βρίσκονται απέναντι, είναι ο πρώην της. Έχουν βρεθεί και όλοι μαζί στην ίδια παρέα.

Επειδή γνωρίζω πολύ περισσότερα από όσα μπορώ να πω, από τις σχέσεις της Κατερίνας ο Φίλιππος ήταν αυτός που συμπαθούσα περισσότερο.

Γι’ αυτό και το θεωρώ άκομψο και από τις δυο πλευρές και για τον Φίλιππο και τη Δανάη. Αν έχουν δοθεί οι σωστές εξηγήσεις και έχουν ακουστεί αλήθειες τότε μπορείς να προχωρήσεις. Δεν έχουν παρανομήσει οι άνθρωποι. Βάλε κάποια αποσιωποιητικά», σχολίασε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Παπανώτας: «Η κοπέλα του φίλου μου θα είναι πάντα η κοπέλα του φίλου μου έστω και πρώην»