Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω στη ζώνη 12-2. Πιστεύω ότι θα αποδώσει»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω στη ζώνη 12-2. Πιστεύω ότι θα αποδώσει»

Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω στη ζώνη 12-2. Πιστεύω ότι θα αποδώσει»

Επιβεβαιώνει την αλλαγή ώρας της Φαίης Σκορδά η οποία όμως δεν τον βολεύει

Απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην κάμερα του Mega Καλημέρα, αποκαλύπτοντας ότι το Πρωινό μας όπου συμμετέχει  μάλλον θα τελειώσει στις 14 Ιουλίου.

«Δεν μου έχει πει κανένας επίσημα για την αλλαγή ώρας της εκπομπής. Πιστεύω ότι θα αποδώσει. Για να δέχτηκε η Φαίη Σκορδά την αλλαγή ώρας από το κανάλι σημαίνει ότι οι δύο πλευρές το συζήτησαν και κατέληξαν ότι είναι καλύτερο», δήλωσε.

Θα συνεχίσει όμως να είναι μέλος της ομάδας τη νέα σεζόν;

«Εγώ είμαι πολύ θετικός αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω σε αυτή τη ζώνη γιατί έχω τις υποχρεώσεις στο περιοδικό και το site μετά από δω και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω

«Τρεις οι επικρατέστερες συμπαρουσιάστριες του Γιώργου Λιάγκα: Βάλια Χατζηθεοδώρου, Κατερίνα Στικούδη και Ευαγγελία Αραβανή. Έχει αποκλειστεί η Παναγιωταρου. Ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε από πέρυσι την Αραβανή γιατί έχουν φιλικές σχέσεις. Το κανάλι επέλεξε την Δούκισσα Νομικού, ο Λιάγκας δεν είχε κάτι προσωπικό με τη Δούκισσα», σχολίασε.

«Η Μαρία Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με το Λιάγκα, είχε θέματα με την ώρα που έβγαινε, με το ρόλο της περιοριζόταν. Όταν κάνεις μία συμφωνία να βγαίνεις συγκεκριμένη ώρα και βγαίνεις 45 λεπτά μετά, δεν είσαι χαρούμενος».

Ανάμεσα στις παρουσίες που θα ήθελε να δει να επιστρέφουν τηλεοπτικά είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τον ερχομό της μπεμπούλας της θα έχει γλυκάνει. Και πριν ήταν γλυκός άνθρωπος, αλλά δεν το έβγαζε στη τηλεόραση», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελίνα Παπίλα:

«Η Ελίνα Παπίλα ήταν επιλογή ενός πολύ υψηλόβαθμου στελέχους και κάποιοι είχαν διαφωνήσει εσωτερικά. Μου αρέσει, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ήμασταν αυστηροί με την εκπομπή της, όχι με την ίδια», είπε.