Νίκος Γεωργιάδης: «Το κλίμα στον ΣΚΑΪ δεν ήταν ποτέ υπέρ της Μαλέσκου»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Γεωργιάδης: «Το κλίμα στον ΣΚΑΪ δεν ήταν ποτέ υπέρ της Μαλέσκου»

Νίκος Γεωργιάδης: «Το κλίμα στον ΣΚΑΪ δεν ήταν ποτέ υπέρ της Μαλέσκου»

Όσα σχολίασαν ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την άρνηση της Μαλέσκου να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τον Νίκο Γεωργιάδη να αποκαλύπτουν πράγματα που είχαν συμβεί στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ ζητώντας ευγενικά από τη ρεπορτέρ να μην προχωρήσει σε κάποια ερώτηση.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, υπάρχει ακόμη πικρία για το κανάλι του Φαλήρου αφού το κλίμα δεν ήταν ποτέ υπέρ της.

«Η άρνηση της Ιωάννας έχει να κάνει με τον ΣΚΑΪ. Άκουσα ότι μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει στην εκπομπή της. Αυτό συνέβη όταν η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί. Και για αυτό υπήρχε μια ελευθερία στην θεματολογία. Η Ιωάννα αρνήθηκε όχι σε παρουσιάστριες και είπε στην ρεπορτέρ ότι δεν ήταν προσωπικό αλλά δεν ήθελε να μιλήσει στο κανάλι.

Σε εμάς έκανε προσωπικές δηλώσεις. Η πικρία της Ιωάννας είναι η σχέση της με το κανάλι. Επειδή παίξαμε και το θέμα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το έκανε αξιοπρεπώς. Δεν το έκανε on camera και ζήτησε ευγενικά να μην κάνει δηλώσεις. Είναι έντιμη θέση ότι δεν μιλάω σε αυτό το κανάλι και το κάνω εκτός κάμερας», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Με τον Νίκο Γεωργιάδη να προσθέτει: «Η Ιωάννα Μαλέσκου όταν ήρθε από την Κρήτη είχε δελεαστικές προτάσεις από τρεις σταθμούς. Επέλεξε τον ΣΚΑΪ και μετά κατάλαβε ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος που την επέλεξε έφυγε μετά από λίγο από τον σταθμό και έκτοτε το κλίμα δεν ήταν ποτέ υπέρ της».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Μαλέσκου: «Για τον θρησκευτικό γάμο ρώτα τον άντρα μου, όχι εμένα»