Νίκος Καρβέλας: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές;
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Καρβέλας: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές;

Νίκος Καρβέλας: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές;

Έμειναν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη

Στις Ευρωεκλογές φέρεται ότι κατέβει υποψήφιος ο Νίκος Καρβέλας, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας», Κώστας Αϊβαλιώτης, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αϊβαλιώτης και αποκάλυψε ότι ο γνωστός συνθέτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιό του.

«Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, με τους δύο παρουσιαστές να μένουν άφωνοι με την ανακοίνωση.

«Αυτό το μέρος της προσωπικότητας του Καρβέλα δεν το ξέραμε» τόνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Διαψεύδει ο συνθέτης

Ο Νίκος Καρβέλας διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, με το κόμμα Εθνική Ομάδα του Κώστα Αϊβαλιώτη.

«Διαψεύδεται οποιαδήποτε σχέση και είδηση από το περιβάλλον του κυρίου Καρβέλα, σχετικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα από το κόμμα Εθνική Ομάδα για τις Ευρωεκλογές μέσω του κυρίου Αϊβαλιώτη», δήλωσε στον αέρα του Πρωινού ο Τάσος Τεργιάκης.