Νίκος Κοκλώνης: Η on air πρόταση στη Μαρία Ιωαννίδου για το J2US και τα δάκρυά της
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Κοκλώνης: Η on air πρόταση στη Μαρία Ιωαννίδου για το J2US και τα δάκρυά της

Νίκος Κοκλώνης: Η on air πρόταση στη Μαρία Ιωαννίδου για το J2US και τα δάκρυά της

Έλυσε την παρεξήγηση στο άψε σβήσε

Τα παράπονά της για τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» η Μαρία Ιωαννίδου και ο παρουσιαστής, έλυσε την παρεξήγησε μέσα σε λίγα λεπτά, ζητώντας της συγγνώμη στον «αέρα», ενώ παράλληλα της έκανε και πρόταση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε στη Μαριάντα Πιερίδη και την παρέα της ότι την κάλεσαν από το J2US για να εμφανιστεί στο σόου, ωστόσο την επόμενη μέρα δεν την ξαναπήρε κανείς τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι εκείνοι και η γενιά της ήταν η πρωτοπόροι των μιούσικαλ και εκείνοι άνοιξαν τον δρόμο για όλα αυτά τα σόου που κάνει με επιτυχία ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής και Ceo της Barking Well, κάλεσε εκείνη την ώρα στο «Καλοκαίρι #Yes» και έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους!

«Ζητώ συγγνώμη, όποιος σας πήρε και δεν ξαναπήρε πίσω είναι δικό μου το λάθος. Στο επόμενο J2US σας θέλω δίπλα μου, θέλω μαζί να κάνουμε αυτό το σόου και σας το λέω δημόσια», είπε ο Νίκος κι εκείνη συγκινήθηκε:

«Σ’ αγαπώ κι όλο αυτό που κάνεις το κάνεις πολύ καλά. Είναι παράπονα μιας ώριμης κυρίας αυτά».

«Εγώ σας καμαρώνω και όπως τα είπατε είναι. Εσείς ανοίξατε τον δρόμο για να είμαστε εμείς στην τηλεόραση και να κάνουμε τα τηλεοπτικά πάρτι», της είπε ο Νίκος Κοκλώνης και της ζήτησε να του μάθει τα ακροβατικά που κάνει. «Σας περιμένω στο επόμενο Just», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 11ο λεπτό

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Κοκλώνης: Η συγκλονιστική φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε τους πιλότους