Νίκος Κοκλώνης: «Μας έλειπε μια συναισθηματική κωμωδία όπως είναι το Σαν Ψέμα»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Κοκλώνης: «Μας έλειπε μια συναισθηματική κωμωδία όπως είναι το Σαν Ψέμα»

Νίκος Κοκλώνης: «Μας έλειπε μια συναισθηματική κωμωδία όπως είναι το Σαν Ψέμα»

Όσα είπε για τη νέα σειρά του OPEN, το TV Queens, αλλά και το νέο πρόσωπο-έκπληξη στο J2US

Για τη νέα σειρά του OPEN, Σαν Ψέμα, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 8/4, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης. 

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Booth, αλλά και στο TV Queens και το θέμα της παρουσιάστριας που θα αναλάβει το τιμόνι του νέου reality.

«Μας έλειπε μια συναισθηματική κωμωδία όπως είναι το ”Σαν Ψέμα”, έχουμε καιρό να δούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την τηλεοπτική επιστροφή του project Booth λέγοντας «θα επιστρέψει στις οθόνες μας όπως ήταν και εφόσον ”δέσει” η παλιά ομάδα, θα το κάνουμε πριν το καλοκαίρι».

«Έχει κλειδώσει η παρουσίαση του ”TV Queens”, αλλά δεν μπορώ να σας το ανακοινώσω ακόμα, θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι για την θέση της παρουσιάστριας μίλησε και με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία ο Νίκος Κοκλώνης πιστεύει στην τηλεοπτική της επιστροφή κι ότι έχει ακόμα να δώσει πολλά.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε για τον Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

«Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Η σκέψη μας είναι μαζί του, αυτό που συνέβη ήταν σοκαριστικό για εμάς και περισσότερο για την οικογένειά του».

Ενώ για το J2US δήλωσε: «Επιστρέφει και ο Στέλιος Δρουμαλιάς, με μια πανέμορφη κόουτς. Θα δούμε το βράδυ αν κόουτς του Στέλιου θα είναι η Αποστολία Ζώη».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Τραγουδίστρια-έκπληξη στο 7ο live – Τι θα δούμε απόψε στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη