Νίκος Κοκλώνης: Οι γονείς του βρέθηκαν στο 6ο live του J2US – «Είναι ο προστάτης μας»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Κοκλώνης: Οι γονείς του βρέθηκαν στο 6ο live του J2US – «Είναι ο προστάτης μας»

Νίκος Κοκλώνης: Οι γονείς του βρέθηκαν στο 6ο live του J2US – «Είναι ο προστάτης μας»

Συγκινημένη η μητέρα του παρουσιαστή - Τι αποκάλυψε για την παιδική του ηλικία;

Οικογενειακή υπόθεση για τον Νίκο Κοκλώνη ήταν το 6ο live του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς είχε στο πλευρό του στο Γαλάτσι τους γονείς του!

Η κ. Έρη και ο κ. Δημήτρης, παρακολούθησαν από κοντά το φαντασμαγορικό σόου του γιου τους και μίλησαν στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι για εκείνον, αλλά και τα παιδικά του χρόνια!

«Είναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε στο J2US. Τον επιθύμησα, ήθελα να τον δω και έτσι ξεκίνησα να έρθω. Είμαι συγκινημένη, τον έβλεπα και τον σταύρωνα. Τον έχει φάει το μάτι», δήλωσε συγκινημένη η κ. Έρη και συνέχισε:

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, καλός οικογενειάρχης χωρίς να έχει κάνει οικογένεια. Έχει αγκαλιάσει και τα τρία του αδέρφια και είναι προστάτης τους, αλλά και δικός μας. Τέτοια παιδιά είναι πολύ λίγα στην κοινωνία που ζούμε».

Ο κ. Δημήτρης από πλευράς του τόνισε: «Στο live είναι καλύτερος. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία», με τη μητέρα του Νίκου Κοκλώνη να τονίζει ότι ο γιος της είναι «μπαμπάκιας» και όχι «μαμάκιας».

«Πάντα ήθελε να ασχοληθεί με αυτό. Έπαιρνε τη βούρτσα κι έκανε ότι τραγουδάει. Του έλεγα “δεν έχεις καλή φωνή αγάπη μου” κι εκείνος μου έλεγε “εγώ μια μέρα θα τραγουδήσω”. Με ό,τι ασχοληθεί το κάνει τέλεια και μόνος του, είναι αυτοδημιούργητος. Δεν είχε βοήθεια από εμάς, μόνος του την απέκτησε τη βοήθεια από τον ίδιο του τον εαυτό», πρόσθεσε η κ. Έρη.

«Κάθε Σάββατο βλέπουμε J2US, καθόμαστε ξάγρυπνοι μέχρι να τελειώσει. Καμιά φορά φιλάω την τηλεόραση νομίζοντας ότι φιλάω τον Νίκο», είπε η ίδια.

«Με ρωτάνε στον δρόμο αν είναι πραγματικά γυναίκα του η Βίκυ Σταυροπούλου. Και οι 4 στην κριτική επιτροπή είναι καλή», τόνισε.

Ο κ. Δημήτρης αποκάλυψε: «Η μητέρα του, του έστειλε τα λουλούδια στην πρεμιέρα».

Διαβάστε ακόμα

J2US: Η μουδιασμένη έναρξη και η αναφορά του Νίκου Κοκλώνη στον Δημήτρη Κόκοτα – «Η σκέψη μας είναι μαζί του»