Νίκος Μάνεσης: «Δεν θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Μάνεσης: «Δεν θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος»

Νίκος Μάνεσης: «Δεν θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος»

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης

Ένα θέμα με Έλληνες στην Κίνα που προωθούν τη χώρα μας μέσα από το «60 λεπτά Ελλάδα» και σχεδιάζουν διακοσμητικά για τους Κινέζους, παρουσίασε η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», με τον ίδιο τον Νίκο Μάνεση να αντιδρά όταν του πρότειναν οι συνεργάτες του να κάνει μια δική του, ταξιδιωτική εκπομπή με Έλληνες του εξωτερικού.

«Έχω ανειλλημένες υποχρεώσεις. Έχω παιδιά που σπουδάζουν, έχω σύζυγο, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα» είπε ο Νίκος Μάνεσης με τον δημοσιογράφο της ομάδας του να του απαντά, «δίπλα θα είμαστε, έτσι θα τα αφήσουμε; Σου λέω να το σκεφτείς».

«Δεν θέλω να λειτουργήσω αυθόρμητα γιατί θα πουν ότι είμαι βίαιος, ότι σε κοιτώ υποτιμητικά, ότι σου φέρομαι χλευαστικά και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Κατάλαβες; Σε αυτά τα ζητήματα που θέτεις, θα πρέπει να έχω τον δικηγόρο μου δίπλα. Με τον δικηγόρο μου θα μιλάω από δω και πέρα, τέλος», του απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Επειδή ρωτάτε για τις τηλεθεάσεις, εγώ ασχολούμαι όταν βγάινουν  καινούρια πράγματα. Δεν ξανασχολούμαι με αυτό, το μόνο που λέω, επειδή υπάρχει δημόσια ομολογία ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται… Η άποψή μου είναι, λύστε το πρόβλημα και μετά τα νούμερα… Να μη βγαίνουν τηλεθεάσεις, εφόσον το πρόβλημα συνεχίζεται. Κρίνεται και το ψωμάκι του κόσμου», ξεκαθάρισε αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Μάνεσης: «Με έκανε ρόμπα στα social media, γιατί…»