Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε για τον Μίλτο Τεντόγλου – «Βιώσαμε μια παρωδία.  Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε για τον Μίλτο Τεντόγλου – «Βιώσαμε μια παρωδία. Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου»

Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε για τον Μίλτο Τεντόγλου – «Βιώσαμε μια παρωδία.  Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου»

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή του με διαφορετικό τρόπο

Με παρουσίαση των αθλητικών παπουτσιών των συνεργατών του, ξεκίνησε την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης, το πρωί του Σαββάτου, στον Alpha.

Ο δημοσιογράφος, με αφορμή την ακύρωση της επίδοσης του Μίλτου Τεντόγλου λόγω των παπουτσιών που φορούσε, επέλεξε αυτή τη διαφορετική έναρξη και είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε με έναν εναλλακτικό τρόπο, γιατί βιώσαμε μία παρωδία, να χαμογελάσουμε και λίγο. Μιλούσαμε όλη τη βδομάδα για τα παπούτσια του Μίλτου. Μετά τις εξελίξεις, η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου θα πρέπει να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και μάλιστα αυτές που είχαμε στον στρατό, τις πολύ φτηνές».

«Αυτό που θέλω να πω χαριτολογώντας είναι ότι μη νομίζετε πως αυτοί που ασχολούνται διοικητικά με τον Αθλητισμό είναι ειδικοί. Ενδεχομένως έτσι να δικαιολογούνται τέτοιες γκάφες και τέτοια αστεία» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Αυτό που έγινε με τον Τεντόγλου ήταν παρωδία. Θα ‘πρεπε να ‘χει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου και να υπάρχουν νότες διαμαρτυρίας από τους Έλληνες επισήμους. Λόγω χρώματος παπουτσιού ακυρώνεις έναν πεντακάθαρο αθλητή; Επί δεκαετίες σάρωναν οι ντόπες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Είναι τρελά αυτά. Όλοι αυτοί οι αχρείοι τύποι θα ‘πρεπε να πάνε σπίτι τους, πάνε να κάνουν business με το ευγενέστερο άθλημα που είναι ο Στίβος» ξεκαθάρισε, για να καταλήξει:

«Επειδή είμαι παλιός αθλητής Στίβου, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος και τα γνωρίζω. Άκου λέει ακύρωσαν άλμα για τα παπούτσια. Για όνομα της Παναγίας» πρόσθεσε φανερά ενοχλημένος ο δημοσιογράφος του Alpha.