Νίκος Συρίγος: «Τα λεφτά που βγάζουν οι εταιρείες από την τραπ είναι βαμμένα με αίμα»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Συρίγος: «Τα λεφτά που βγάζουν οι εταιρείες από την τραπ είναι βαμμένα με αίμα»

Νίκος Συρίγος: «Τα λεφτά που βγάζουν οι εταιρείες από την τραπ είναι βαμμένα με αίμα»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνέντευξη Νταλάρα που έκανε πάταγο

Ο Νίκος Συρίγος ήταν καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για την περιβόητη συνέντευξη Νταλάρα που έκανε πάταγο αλλά και για τη ζωή του.

«Ορισμένα θέματα που θα έπρεπε να τα θίξουμε δεν τα θίγουμε γιατί δεν θα τα δει ο κόσμος. Διαφωνώ κάθετα. Δεν πρέπει να έχουμε καμία κόκκινη γραμμή. Η Σίσσυ την έχει την κατάρτιση γιατί είναι πολύ ενεργή σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Αυτή είναι η άποψή μου και τη λέω και στο γραφείο.

Με ενοχλούν πάρα πολλά στην τηλεόραση. Ρωτάνε ανθρώπους άσχετα πράγματα επειδή ξέρουμε τι θα απαντήσουν για να προκαλέσουμε ντόρο. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική επιτυχία και όχι κοινωνική αποτυχία. Αντί να ρωτήσουν αυτούς που πρέπει να έχουν άποψη για ένα θέμα, ρωτάνε αυτούς που όχι δεν πρέπει να έχουν άποψη αλλά γνωρίζουμε τι άποψη έχουν.

Γνώση γνώμη ένα γράμμα δρόμος» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι πρέπει να μιλούν όσοι έχουν γνώση.

«Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έχω πει όχι για όσα έχω πει»

«Περίμενα τον θόρυβο που θα κάνει η συνέντευξη με τον Γιώργο Νταλάρα γιατί ξέρω πώς λειτουργεί η τηλεόραση. Αν πει κάτι ο Νταλάρας θα πάμε να ρωτήσουμε και τη Σούλα Μπούλα για το τι είπε ο Νταλάρας.

Εγώ διαφώνησα με έναν τραγουδιστή και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι σαν τον Νταλάρα παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Θα έπρεπε να πάρουμε χρόνο να σκεφτούμε τι είπε και όχι να βγαίνουμε στα κανάλια» είπε.

Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έχω πει όχι για όσα έχω πει. Η άποψη που είναι καθαρή και δεν συμφωνεί με το ρεύμα κατακρεουργείται. Αν ήμουν μόνος μου και δεν είχα παιδιά δεν θα με ένοιαζε. Όταν εξέφρασα την άποψή μου για τον Light οι συμμαθητές της κόρης μου της έλεγαν να μην τα βάζω μαζί του.

Είναι η ηλικία και αυτό το ρεύμα της τραπ που θα το βρούμε μπροστά μας. Τα λεφτά που βγάζουν οι εταιρείες από την τραπ είναι βαμμένα με αίμα. Ο στίχος εμπεριέχει νταηλίκια, ναρκωτικά. Απορώ.

Δεν της έχω απαγορεύσει να ακούει, της λέω τη γνώμη μου».

«Το 2023 μου έφερε ευτυχία και μακάρι να συνεχιστεί και το 2024. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις ανθρώπους που ερωτεύεσαι και αγαπάς. Είναι μεγάλη δύναμη στη ζωή η αγάπη. Όταν αγαπιέσαι και αγαπάς γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος» ανέφερε για την προσωπική του ζωή. «Προσπαθώ να μην δεσμεύω τα συναισθήματά μου ειδικά τον τελευταίο καιρό» είπε ακόμα.

Όσο για την επαγγελματική του ζωή και το συμβόλαιό του με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τόνισε ότι «δεν είναι το συμβόλαιο που σε κρατάει σε μια δουλειά αλλά η σχέση. Είμαι καλά εκεί που είμαι και να μην είχα συμβόλαιο θα ήμουν εκεί».