Νίκος Βέρτης: «Δεν υποβίβασα τη γυναίκα επειδή είπα ότι θέλω να μαγειρεύει»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Βέρτης: «Δεν υποβίβασα τη γυναίκα επειδή είπα ότι θέλω να μαγειρεύει»

Νίκος Βέρτης: «Δεν υποβίβασα τη γυναίκα επειδή είπα ότι θέλω να μαγειρεύει»

Η επίμαχη δήλωση και οι προτάσεις από talent show

Τη δήλωση για το πώς προτιμά τις γυναίκες, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως το περασμένο διάστημα, θέλησε να εξηγήσει ο Νίκος Βέρτης, μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι με τα λόγια του και τα θέλω του δεν υποβιβάζει καμία γυναίκα, ενώ απάντησε και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από μουσικά reality.

«Δεν είναι κακό, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε είπα κάτι που αρέσει σε μένα, όχι όμως να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω ότι, επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη; Εγώ μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Αυτό με κάνει κατώτερο;», τόνισε ο Νίκος Βέρτης.

«Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε ότι είμαστε άγιοι. Πιστεύω όμως, με βοηθάει όμως η θρησκεία», σημείωσε για τη σχέση το με τη θρησκεία.

«Ο εγωισμός μας πολλές φορές μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό το πράγμα. Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μία συναυλία και να έχει 100 ανθρώπους από κάτω και να περάσω μαγικά παρά σε μία με 100.000 ανθρώπους και να μην περάσω ωραία», συνέχισε.

Για τις προτάσεις να βρεθεί σε κριτική επιτροπή και έχει αρνηθεί, τόνισε:  «Όταν λες όχι σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ισχύ του με όσα λεφτά και να σου δώσουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… δεν θέλω να πω τη λέξη… από «εκ» ξεκινάει. Πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις».

 Διαβάστε ακόμα

Χριστίνα Λαμπίρη: Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά