Νίνο: «Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά από τραγούδια που έχω δώσει, ήταν όλα τσάμπα»
Πρωινές εκπομπές

Νίνο: «Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά από τραγούδια που έχω δώσει, ήταν όλα τσάμπα»

Νίνο: «Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά από τραγούδια που έχω δώσει, ήταν όλα τσάμπα»

Η πίεση που βίωσε μετά το Fame Story

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Νίνο και αναφέρθηκαν στην επιτυχία που γνώρισε μετά το Fame Story αλλά και τα τραγούδια που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι δεν έχει πάρει ποτέ λεφτά από συνάδελφό του για να του δώσει ένα τραγούδι του, αλλά το δίνει πάρα μόνο όταν βλέπει μεγάλη θέληση.

«Παίζω κιθάρα, ντραμς, πιάνο, φυσαρμόνικα, ακορντεόν και μπάσο από μικρός. Αυτοδίδακτος. Τα τραγούδια αυτά μου τα ζήτησαν και τους τα έδωσα αμέσως. Βλέπω το πόσο το θέλει ο άλλος. Αν το θέλει πολύ, το δίνω αμέσως. Δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά. Η απάντηση είναι ότι τα έχω δώσει τσάμπα. Δεν έχει τιμή ένα τραγούδι, μπορεί να έχει όταν είναι άγνωστο. Δεν με αφορά. Δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, αλλά να είσαι συντονισμένος στο σήμερα. Λέω ότι αν κοιτάς το πάτωμα είτε παλατιού είτε αποθήκης δεν έχει σημασία. Το πάτωμα κοιτάς», παραδέχτηκε.

Μάλιστα, για την εποχή μετά το Fame Story εξομολογήθηκε ότι είχε φανταστεί τον εαυτό σου σε σκηνή με πολύ κόσμο αλλά δεν περίμενε την πίεση που επικρατούσε.

«Το ονειρευόμουν από πολύ μικρός αυτό. Δηλαδή έμπαινα σε μία ντουλάπα στο σπίτι, έκλεινα τα μάτια μου και φανταζόμουν ότι θα έβγαινα και θα έχει κόσμο. Αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη πίεση, είχα μπερδευτεί για ένα χρόνο. Τα έχω ζήσει όλα αυτά και είμαι ακόμα 40», κατέληξε.