Νίνο: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τα παιδιά, θέλω να κρατήσουμε αυτή την θετική ενέργεια»
Πρωινές εκπομπές

Νίνο: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τα παιδιά, θέλω να κρατήσουμε αυτή την θετική ενέργεια»

Νίνο: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τα παιδιά, θέλω να κρατήσουμε αυτή την θετική ενέργεια»

Η ενόχλησή του για τις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο Νίνο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του δείχνοντας την ενόχλησή του για τις συνεχείς ερωτήσεις.

Ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και θέλησε να «κόψει» τη φόρα στον Γιώργο Λιάγκα στις ερωτήσεις για τα παιδιά του.

«Με τα πολιτικά δεν ασχολούμαι. Έχω γνωστούς πολιτικούς αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά τα πράγματα και δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου. Θέλω να δίνω στον κόσμο τραγούδια και όχι να κατευθύνω. Όλοι ψηφίζουν! Δεν θέλω να μπω σε αυτό και να κρίνω το αποτέλεσμα των εκλογών.

Από παιδάκι έχω το cluster headache και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν είναι πονοκέφαλος αλλά είναι πόνος. Είναι μέχρι τη μέση όχι μόνο στο κεφάλι. Δεν παίρνω χάπια αλλά το αντιμετωπίζω με διάφορους τρόπους. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Μικρότερος με είχε επηρεάσει. Ψυχολόγο; Για κάτι που είναι οργανικό;

Σε ψυχολόγο έχω κάνει μία δυο κουβέντες επειδή μου είπαν να πάω. Έχει σημασία με ποιους μιλάς, ποιος είναι ο περίγυρός σου, το σύστημα σκέψης σου. Να είναι καθαρό, ρεαλιστικό για να μην είναι μπερδεμένο το μυαλό.

Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς. Η κόρη μου είναι 9 και ο γιος μου 10 ετών. Έχουμε καθημερινή επαφή με τα παιδιά, με τη μαμά τους έχουμε μια άριστη σχέση. Τους κάνω όλα τα χατίρια με ένα όριο. Τα παιδιά ρωτάνε τα απίστευτα πράγματα και με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τα παιδιά, θέλω να κρατήσουμε αυτή την θετική ενέργεια».