Νονά παιδιού «παλαιοχριστιανού»: «Η μεγάλη κόρη είχε ερωτευτεί κάποιον, “βγαίνουν” οι μήνες…»
Πρωινές εκπομπές

Νονά παιδιού «παλαιοχριστιανού»: «Η μεγάλη κόρη είχε ερωτευτεί κάποιον, “βγαίνουν” οι μήνες…»

Νονά παιδιού «παλαιοχριστιανού»: «Η μεγάλη κόρη είχε ερωτευτεί κάποιον, “βγαίνουν” οι μήνες…»

Όσα αποκάλυψε η ίδια για την οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι

Η νονά του 6χρονου παιδιού του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που ζει η οικογένεια.

Η κ. Καλλιόπη Γεωργιάδη αναφέρθκε στα παιδιά της οικογένειας και ζήτησε δημόσια από τον 45χρονο πατέρα να τα φιλοξενήσει η ίδια στο σπίτι της στην Ικαρία.

Η κ. Γεωργιάδη άρχισε να απαριθμεί τα παιδιά της οικογένειας για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Η Ξένη είναι τ0 βαπτιστήρι μου, είναι 6 ετών. Κατά τη διάρκεια του κόβιντ, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι φεύγουν από τον Ωρωπό και θα πάνε στο κτήμα που είχαν αγοράσει στα Τρίκαλα Κορινθίας, για να ζήσουν μια αγνή ζωή, μακριά από αρρώστιες, μικρόβια κλπ και θα δουν τι θα κάνουν στο μέλλον. Όταν τελείωσε ο κόβιντ, μου δήλωσε ο μπαμπάς της Ξένης ότι “εγώ τα παιδιά μου δεν τα εκθέτω πια σε κινδύνους” και του είπα ότι τα αγόρια πρέπει να τελειώσουν το γυμνάσιο… Μου είπε ότι τα αγόρια πρέπει να εκπαιδευτούν στην αγροτιά που είναι ό,τι λείπει από την Ελλάδα και στο τέλος τέλος υπάρχουν τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, αν θέλουν να τελειώσουν το γυμνάσιο.

Το κοριτσάκι όμως δεν ήταν σε αυτήν την κατηγορία. Είχα μιλήσει πολλές φορές και προσπαθούσα να τους πείσω ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορούμε να βρουμε λύση για τα θέματά τους που δεν ήθελαν να ακούει το παιδί. Νόμιζα ότι έμεναν σε τροχόσπιτι και αυτοί ήταν χώροι που μαγείρευαν. Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν λαγούμι. Ήξερα ότι ήθελαν να φτιάξουν ένα εκκλησάκι. Ήθελα να πάω να ανακατευτώ, αλλά αν στην προσπάθειά μου χτυπήσει κάποιος, είδατε τώρα τι έγινε. Πίστευα ότι μπορούσα να τους πείσω, τουλάχιστον το κοριτσάκι να το πάρω στην Ικαρία, να το γράψω στο σχολείο, να έρχονται να το βλέπουν όποτε θέλουν, γιατί σέβομαι τα πιστεύω τους», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά για τις έρευνες περί αιμομιξίας, απάντησε: «Δεν μπορώ φυσικά να βλέπω τι γίνεται μέσα στο σπίτι τους, αλλά ξέρω ότι η μεγάλη η κόρη, μου το είχε πει στο τηλέφωνο, ότι έχει ερωτευτεί κάποιον και ότι ο πατέρας της το βλέπει με καλό μάτι και θέλει να πάει να ζητήσει να την παντρευτεί. Σας τα λέω όπως μου τα είχε πει. Τη ρώτησα τι έγινε με εκείνη τη σχέση και μου είπε ότι αποδείχθηκε ψεύτης και ανακόλουθος κι εγώ κράτησα το παιδί και μου είπε και ο μπαμπάς ότι δεν θα κάνουμε το έγκλημα να σκοτώσουμε το παιδί».

Η νονά του 6χρονου παιδιού του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» απευθύνει έκκληση προς τον πατέρα της οικογένειας να ζητήσει από την σύζυγό του να εμφανιστεί μαζί με τα παιδιά, ενώ επίσης, τόνισε πως είναι διατεθειμένη να παρέχει στέγαση η ίδια στα παιδιά της οικογένειας.

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας αποκαλύπτει ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν οι Αρχές για το πού βρίσκεται η μητέρα με τα παιδιά.

Κορινθία: Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» πατέρας μέσα από το Τμήμα – «Δεν γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο κρατούμαι»