Νόνη Δούνια: «Δεν εγκαταλείπω, δεν τα παρατάω στη ζωή μου»
Πρωινές εκπομπές

Νόνη Δούνια: «Δεν εγκαταλείπω, δεν τα παρατάω στη ζωή μου»

Νόνη Δούνια: «Δεν εγκαταλείπω, δεν τα παρατάω στη ζωή μου»

Η Νόνη Δούνια επιστρέφει στην τηλεόραση, στην πρωινή εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Στο πλατό του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας,  επιστρέφει στους δέκτες μας στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή που θα παίζει τα σαββατοκύριακα στο Mega.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, είμαστε χαρούμενοι, εγώ ιδιαίτερα που κάνω αυτή την επιστροφή με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα που συνεργάζεσαι είναι το Α και το Ω. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τον τηλεθεατή και να τους αρέσει αυτό που παρακολουθούν», είπε.

Η ίδια τόνισε πως αγαπάει την τηλεόραση, αλλά ήθελε να επιστρέψει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. «Το timing ήταν καταπληκτικό», είπε.

Η μαρκίζα

«Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των πρωταγωνιστικών ρόλων. Μου αρέσουν και οι δεύτεροι ρόλοι, θεωρώ έχουν διάρκεια στον χρόνο και γενικά μου αρέσει η ομαδική δουλειά. Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα».

Η Νόνη Δούνια αναμένει την αρνητική κριτική, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους, κάτι που συνειδητοποίησε σε μικρή ηλικία. Όσον αφορά την πολιτική, είπε πως η δράση της δεν ανήκει στο παρελθόν και θέλει να συνεχίσει να είναι ενεργή σε αυτό τον τομέα.

«Δεν εγκαταλείπω, δεν τα παρατάω στη ζωή μου», δήλωσε.

Τα πρότυπα ομορφιάς

Όσον αφορά τα πρότυπα ομορφιάς στη σύγχρονη εποχή τόνισε πως είναι εντελώς λανθασμένα για τη νέα γενιά.

«Η εικόνα που έχουν για την ομορφιά είναι κάτι ψεύτικο και fake που βλέπουν στα social που είναι μη ρεαλιστικό. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από το σπίτι. Να καταλάβουν ότι η φυσική ομορφιά είναι το παν. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετική, είναι ωραίο να ξεχωρίζεις», σχολίασε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στην πρώτη της επαφή με πρακτορείο μοντέλων της ζητήθηκε να κάνει πλαστική στη μύτη.

«Μου είχαν ζητήσει κάποτε να κάνω πλαστική στη μύτη. Τότε ήταν της μόδας η γαλλική μύτη. Εκνευρίστηκα πολύ και δεν το έκανα. Νομίζω γεννιόμαστε με μία προσωπικότητα. Το περιβάλλον μπορεί να διαμορφώσει τη συμπεριφορά μας, αλλά ο χαρακτήρας μας είναι ίδιος», δήλωσε.

Σύμφωνα με όσα είπε στο «Πάμε Δανάη!», έχει έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση λόγω έλλειψης σεβασμού.

«Ο χώρος αυτός έχει να κάνει πολύ με τη διαχείριση της απόρριψης», είπε και τόνισε πως η νέα γενιά δεν θα πρέπει να τα παρατάει, αλλά να ονειρεύεται και να βάζει στόχους.

Διαβάστε ακόμα

Νόνη Δούνια: «Ενδεχομένως να επιστρέψω στην τηλεόραση»