Νόνη Δούνια: «Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για την τηλεόραση»
Πρωινές εκπομπές

Νόνη Δούνια: «Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για την τηλεόραση»

Νόνη Δούνια: «Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για την τηλεόραση»

«Καθένας έχει τη δική του άποψη, τη δική του γνώμη και είναι ελεύθερος να την εκφράσει», δήλωσε

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για τα σχόλια Κωνσταντίνου Βασάλου για τα πρόσωπα της τηλεόρασης που σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

«Καθένας έχει τη δική του άποψη, τη δική του γνώμη και είναι ελεύθερος να την εκφράσει. Καταλαβαίνω ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ένιωσε ότι τον προσβάλλει αυτό αλλά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα δικά του social media. Όπως επίσης και ο καθένας από εμάς που έχει δημόσιο λόγο μπορεί να κάνει ότι θέλει στα social media. Δεν νομίζω ότι στερείται κανείς του δικαιώματος να μιλήσει, ο καθένας από εμάς έχει βήμα μέσα από τους προσωπικούς μας λογαριασμούς», σχολίασε αρχικά.
«Όλοι κρινόμαστε και αυτό είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Βεβαίως υπάρχουν όρια στην κριτική, όταν κάποιος γίνει προσβλητικός ή ενοχλήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Εκεί υπάρχουν όρια, σε όλα υπάρχουν όρια στη ζωή μας», συμπλήρωσε.
Ακόμη μίλησε και για την στάση που κράτησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέναντι στον σχολιασμό, τι είπε:
«Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, έχει ενσυναίσθηση και σίγουρα θα στήριζε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχει υπάρξει μαζί».
Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Νόνη Δούνια: «Η ανακοίνωση θα γίνει από τον πρωθυπουργό. Aν χρειαστεί, θα αποχωρήσω νωρίτερα από την εκπομπή»