Ντέμης Νικολαΐδης: Η σπάνια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες – «Μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ»
Πρωινές εκπομπές

Ντέμης Νικολαΐδης: Η σπάνια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες – «Μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ»

Ντέμης Νικολαΐδης: Η σπάνια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες – «Μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τη σχέση του με τους δημοσιογράφους, αλλά και για τα παιδιά του

Στην παρουσίαση του προγράμματος του Action 24 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ντέμης Νικολαΐδης και αυτή ήταν μία από τις σπάνιες φορές που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τους λόγους που όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγει τις κάμερες και δεν μιλά στους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, αλλά και στον γιο του, τα παιδιά του που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», πρόσθεσε.

Για τα αν τα παιδιά του παρακολουθούν την εκπομπή του, Monday FC, απάντησε: «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Για το αν ο ίδιος παίζει ποδόσφαριο, τόνισε:  «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμα

Ντέμης Νικολαΐδης: Αποκτά τη δική του αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση