Ντέπυ Γκολεμά: «Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ»
Πρωινές εκπομπές

Ντέπυ Γκολεμά: «Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ»

Ντέπυ Γκολεμά: «Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ»

Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και έκανε τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν  “δεν βαρέθηκα τόσο”.

Λανθασμένη τη βρίσκω την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Σκορδά, μπορεί να νομίζει ότι θα πάει καλύτερα στα νούμερα γιατί ατύχησε στα νούμερα, φέτος. Το 12-2 είναι πολύ δύσκολο.

Να σου πω για τα πάνελ. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να δει πρόσωπα που να μιλάνε στοιχειώδη Ελληνικά και να μπορούν να πουν κάποια πράγματα» ανέφερε.

«Τα τόσο εσωτερικά κουτσομπολιά δεν με ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση για κάποια κυρία ή κάποιον κύριο που έφυγε νωρίτερα. Είναι τόσο δευτερεύοντα πράγματα, τζάμπα κόπος να τα σχολιάζω» είπε για την αποχώρηση Κορινθίου.

«Ο Γιώργος Λιανός μου αρέσει ως παρουσιαστής και σε αυτό το άθλιο το Survivor. Ο Γιώργος Λιανός έπαιρνε το μέρος της παράγωγης στο παιχνίδι.

Δεν θα πω εγώ να μην επιστρέψει κανείς στην τηλεόραση. Εγώ δεν την “προτιμώ” πουθενά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μου άρεσε η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, δεν ήταν αυτό το κατεστημένο, το copy paste που βλέπουμε.

Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πάρα πολύ. Αυτό που κάποιοι παρουσιαστές που λένε τη γνώμη τους για άλλον παρουσιαστή που τον βάζει κάπου το κανάλι ενώ τους ίδιους τους πάει πέρα δώθε είναι από εξοργιστικό ως βλακώδες. Τι τον νοιάζει τον κάθε Γρηγόρη και την κάθε κυρία τι θέλει να κάνει το Star; Γιατί πρέπει να έχουμε άποψη ότι δεν κάνει πριν τον δούμε; Είναι λίγο φασιστικό.

Δεν μου άρεσε ο Τανιμανίδης ιδιαίτερα στη “Φάρμα”».

«Ποιος ο Γιώργος Καράβας γιατί έχω κενά. Κι εγώ έχω πει ότι θέλω να πάω στα Ιμαλάια αλλά δεν με βοηθάν τα πόδια μου. Του καθενός τα θέλω τα σέβομαι αλλά δεν μπορώ να τα εκτιμήσεω.

Θεωρώ χαζούλικο και ανούσιο το «dates. Παρόλα αυτά αυτό το κορίτσι, η Ζενεβιέβ είναι συμπαθητική φιγούρα, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

«Η Κατερίνα Ζαρίφη μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα καλύτερα και εξυπνότερα άτομα της τηλεόρασης.

Ο Μικρούτσικος έχει τεράστια πορεία, άλλα όχι πάντα ιδανική. Δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα ούτε έφερε την άνοιξη στην τηλεόραση. Να θυμάται πού και πού ότι τον παρακολουθεί ένα κοινό, δεν τα λέει με τους φίλους του.

Φέτος, στα πρωινάδικα χάθηκε η μπάλα. Ειπωθήκαν πράγματα δημοσία που δεν έπρεπε».