Ντέπυ Γκολεμά: «Έχουν περάσει πολύ χειρότερες, αν θεωρούν ότι δεν είναι καλή η κ. Παπίλα»
Πρωινές εκπομπές

Ντέπυ Γκολεμά: «Έχουν περάσει πολύ χειρότερες, αν θεωρούν ότι δεν είναι καλή η κ. Παπίλα»

Ντέπυ Γκολεμά: «Έχουν περάσει πολύ χειρότερες, αν θεωρούν ότι δεν είναι καλή η κ. Παπίλα»

Τι είπε για το FlashBack και τη Μαρία Αναστασοπούλου

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και τις επιλογές των καναλιών κλήθηκε να σχολιάσει η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η γεύση που μου άφησε η τηλεοπτική σεζόν είναι γλυκόπικρη. Όπως αφήνει σχεδόν τα τελευταία 20 χρόνια. Είχε πολύ καλά πράγματα, είχε και τη σαβούρα», δήλωσε αρχικά και απάντησε για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ:

«Κάθε δημοσιογράφος έχει δικαίωμα όταν τελειώνει το συμβόλαιό του να θέλει, ή να μη θέλει, να συνεχίσει στο κανάλι στο οποίο εργάζεται. Πιθανόν να είχε μια καλύτερη πρόταση ή να είχε βαρεθεί τον ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΪ δεν τίμησε την κ. Αντωνοπούλου όπως θα έπρεπε, κάνοντας κάτι παιδιάστηκα πράγματα τα οποία δεν είναι σοβαρά, αλλά εντάξει, το πόσο σοβαρός είναι ο ΣΚΑΪ είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση».

Για το παράδοξο, η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη, να παίζει στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, τόνισε: «Η λέξη παράδοξο, είναι σωστή. Έτυχε να μιλήσω κι εγώ σε αυτήν την εκπομπή. Προφανώς θέλουν να κάνουν μια ενίσχυση στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, βάζουν και τις “Άγριες Μέλισσες”. Κι εγώ για τον ΑΝΤ1 τη φανταζόμουν την εκπομπή».

Για τη Μαρία Αναστασοπούλου που ανέλαβε δική της εκπομπής: «Είναι εργατικό παιδί και αυτό είναι θετικό. Το να είσαι νέα και να δουλεύεις πολύ είναι πολύ καλό και ίσως και να της το έμαθε και ο Γιώργος. Είναι καλό που παίρνει και μια 2η εκπομπή. Τώρα αν θα τα καταφέρει, θα πρέπει να δούμε την εκπομπή και να κρίνουμε».

Για το αν θέλει να συνεχίσει η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα: «Προσωπικά γιατί να μη θέλω; Έχουν περάσει πολύ χειρότερες, αν θεωρούν ότι δεν είναι καλή η κ. Παπίλα. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει στους ανθρώπους να δίνουμε πάντα χρόνο. Η τηλεόραση δεν είναι 100 μέτρα, είναι Μαραθώνιος. Άστην κι ένα δεύτερο χρόνο να δεις».