Ντέπυ Γκολεμά: «Μου αρέσει ο Ουγγαρέζος, αλλά όχι ο Πάτρας»
Πρωινές εκπομπές

Ντέπυ Γκολεμά: «Μου αρέσει ο Ουγγαρέζος, αλλά όχι ο Πάτρας»

Ντέπυ Γκολεμά: «Μου αρέσει ο Ουγγαρέζος, αλλά όχι ο Πάτρας»

Πώς σχολιάσε το τηλεοπτικό πεδίο;

Τη δική της οπτική σχετικά με τις τηλεοπτικές αλλαγές που έρχονται την επόμενη σεζόν, έδωσε σε δηλώσεις της η Ντέπυ Γκολεμά στο Πρωινό Σουσού.

Για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Θαναηλάκη να αναλαμβάνει το Deal, απάντησε: «Αν δεν τους δεις αυτούς τους καινούριους ανθρώπους που μπαίνουν κάπου δεν μπορείς να έχεις άποψη. Γιατί να μη μου αρέσει; Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει σφραγίσει αυτό το παιχνίδι και θα τον ήθελα μονίμως εκεί. Τον θεωρώ τον καλύτερο παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιών και θα ήθελα και μια γυναίκα να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι».

Για το Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1 και την αποχώρηση της Μπέτυς Μαγγίρα: «Δεν κατάλαβα γιατί δεν συνεχίζει, δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Θα κάνουν την ενημέρωση ο Ουγγαρέζος με τον Πάτρα; Είναι περίεργα αυτά τα πράγματα. Εμένα δεν μου αρέσει σαν δίδυμο, ο Ουγγαρέζος μου αρέσει, δεν μου αρέσει ο Πάτρας αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, μπορεί να κάνω ένα τραγικό λάθος».

Για τη Φαίη Σκορδά: «Είναι το σωστό να πάει στο Mega, αυτό έπρεπε να κάνει. Ταλαιπωρήθηκε στον ΣΚΑΊ, όσο κι αν δεν το λέει, γιατί είναι επαγγελματίας».

Για την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να μην κάνει κάτι στην τηλεόραση τη νέα σεζόν: «Μεγάλη πιθανότητα και δεν είναι και κάτι κακό. Από τη στιγμή που ένας παρουσιαστής έχει τη δυνατότητα να καθίσει να ξεκουραστεί, να κάνει άλλα πράγματα, να σκεφτεί, μια χαρά το κάνει. Η Ελένη, είναι από τους ελάχιστους ανθρωπους που μπορεί να αποφασίσει εκείνη τι θέλει να κάνει. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα».

Διαβάστε ακόμα

Ντέπυ Γκολεμά: «Πέντε φορές ζήτησαν να απολυθώ, η Γκολεμά δεν απολύθηκε ποτέ, είναι παράσημο…»