Ντόρα Μπακογιάννη: «Έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι!»
Πρωινές εκπομπές

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι!»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι!»

Όσα είπε για τον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον γιο της, τη Σία Κοσιώνη και το πόσο χαζογιαγιά είναι

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αφού έλυσε το θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα για τον ενικό και πληθυντικό εξήγησε ότι ενώ ήταν Παναθηναϊκός έγινε Πανιώνιος για να μην μείνει στο ράφι!

«Ε τι να κανα, ήταν μεγάλος έρωτας! Πήγαινα γήπεδο και την πρώτη φορά που με πήγε στο γήπεδο ήταν οι Πάνθηρες σε ένα κλουβί με κάτι συνθήματα και τρόμαξα και μου φώναξαν ότι δεν ήταν για μένα!» ανέφερε.

Μιλώντας πολιτικά, δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε το θάρρος να πει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει αλλά και ότι καλά έκανε και δεν παραιτήθηκε από πρόεδρος γιατί θα διαλυόταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που θα ήθελα είναι μια σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει καλύτερη την κυβέρνηση» τόνισε.

«Στην αρχή το ότι θεωρήθηκε ότι είμαι προϊόν οικογενειοκρατίας με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν μου αξίζει. Μετά μου πέρασε. Βρήκα τα πατήματά μου και τώρα το απολαμβάνω. Ε βέβαια το είπα στον Κυριάκο. Κάθε αρχηγός και κάθε πρωθυπουργός κάνει την κυβέρνησή του. Την άποψη του αρχηγού σου τη σέβεσαι αλλιώς παίρνεις το καπελάκι σου. Τον βλέπω και θα τον βλέπω πάντα σαν αδελφό μου και τον κρίνω και πολλές φορές πολύ πιο αυστηρά. Άλλες φορές με ακούει άλλες όχι» είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι ομοιότητες είναι ότι είναι και οι δυο πάρα πολύ θαρραλέοι, δεν θα τους σταματήσει το πολιτικό κόστος, έχουν την πολιτική της βενιζελικής σχολής και είναι άνθρωποι που νοιάζονται. Ούτε ο πατέρας ούτε ο αδελφός δείχνουν πόσο νοιάζονται. Δεν έχουν το χάρισμα. Οι διαφορές τους είναι ότι ο Κυριάκος είναι πιο αποτελεσματικός» είπε συγκρίνοντας τον πατέρα της με τον αδελφό της.

Για τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη, δήλωσε ότι λατρεύει την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι την κεντρική πολιτική σκηνή.

«Μάνα είμαι και Ελληνίδα μάνα, ζακέτα, γιατί είσαι αξύριστος. Έχω δύο παιδιά εξαιρετικά ανεξάρτητα. Έχω έναν θησαυρό, έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας και μια τρομερή μητέρα και σύντροφος, ξεχειλίζει από αγάπη, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Είμαι φρικτή χαζογιαγιά» είπε και έδειξε το κολιέ της που γράφει «γιαγιά».«Είμαι ομοφώνως η καλύτερη γιαγιά του κόσμου! Είμαι πολύ αυστηρή σε ορισμένα πράγματα, δεν είμαι της υγιεινής διατροφής, είμαι της παραδοσιακής, αλλά θα φάνε στην ώρα τους» είπε για τα 12 εγγόνια της.

«Αυτή είναι μια αρρώστια που την έχεις για πάντα, σαν το ζάχαρο και συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Το βρήκα στην αρχή από τύχη χάρη σε μία γιατρό 40 ετών. Όταν το άκουσα φοβήθηκα. Είχα ήδη κάνει τη διαθήκη μου από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν τι θα γίνουν τα παιδιά μου, ο άντρας μου. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες και μετά λέω “δεν θα φύγεις”» είπε για τον καρκίνο και εξήρε τα δημόσια νοσοκομεία και τους Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές.