Ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει το διατροφικό της πρόγραμμα αλλά και το παρασκήνιο προτού ανακοινωθεί ο θάνατός της
Πρωινές εκπομπές

Ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει το διατροφικό της πρόγραμμα αλλά και το παρασκήνιο προτού ανακοινωθεί ο θάνατός της

Ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει το διατροφικό της πρόγραμμα αλλά και το παρασκήνιο προτού ανακοινωθεί ο θάνατός της

Ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ μίλησε στο Happy Day για το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε προτού ανακοινωθεί ο θάνατός της ενώ μεταξύ άλλων έδωσε μία γεύση από τα αγαπημένα φαγητά που απολάμβανε η Βρετανίδα μονάρχης.

Ο Νίκος Κουλούσιας ανέφερε ότι η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας έφτασε στο προσωπικό πολύ νωρίτερα πριν εκδώσει ανακοίνωση το Παλάτι. Τα μέλη της βασιλικής κουζίνας ειδοποιήθηκαν  να μεταβούν άμεσα στο Μπαλμόραλ έχοντας έτοιμη τη μαύρη στολή τους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Σε ό,τι αφορά τα γεύματά της από τα λεγόμενα του Έλληνα σεφ φαίνεται ότι η μονάρχης ήταν λιτοδίαιτη. Υπήρχε ελευθερία στην προετοιμασία του μενού, εντούτοις, δεν έλειπαν ορισμένοι κανόνες.

«Ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε αρκεί να είναι γραμμένο στα γαλλικά και μαγειρεμένα εποχιακά» είπε.

«Οτιδήποτε είχε υδατάνθρακα απαγορευόταν αυστηρά. Το πρωί έτρωγε τόνο με αγγούρι, το μεσημέρι κάτι ελαφρύ, όπως σολομό Σκωτίας. Για βραδινό είχε δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και λίγη μαρμελάδα σύκο».