Ο όρκος ΙΙ – Χρήστος Λούλης: «Θα μπορούσε να κάνει τρεις κύκλους των 30 επεισοδίων»
Πρωινές εκπομπές

Ο όρκος ΙΙ – Χρήστος Λούλης: «Θα μπορούσε να κάνει τρεις κύκλους των 30 επεισοδίων»

Ο όρκος ΙΙ – Χρήστος Λούλης: «Θα μπορούσε να κάνει τρεις κύκλους των 30 επεισοδίων»

Όσα για τον ρόλο του ως Φίλιππος στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Ο όρκος ΙΙ

Για τον ρόλο του στη σειρά, Ο όρκος ΙΙ, μίλησε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή, Δύο στις 10.

Στον φετινό κύκλο βλέπουμε τον Φίλιππο να έχει μπει στη φυλακή για φόνους που δεν έχει διαπράξει και η ζωή του αλλά εντελώς.

Ακόμη και η σύζυγός του, Μαριτίνα, έχει βρει παρηγοριά στον Ιάσονα και ζουν μαζί με το παιδί που γέννησε.

«Χαμός γίνεται. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Είναι πολύ πυκνό. Τελειώσαμε τα γυρίσματα τον Ιούνιο και τα βλέπω τώρα και λέω “δεν το θυμάμαι αυτό”. Είναι ένα σενάριο που θα μπορούσε να κάνει τρεις κύκλους των 30 επεισοδίων. Είναι τόσο πυκνό, τόσο ανατρεπτικό το σενάριο.

Ο Φίλιππος έχει δυνατή ηθική πυξίδα, δεν αφήνει να πέσει κάτι κάτω, δεν κάνει τα στραβά μάτια. Νιώθει ένα καθήκον να είναι εκεί, να προσφέρει τον εαυτό σου σε όλους όσους τον χρειάζονται. Είναι από τους ανθρώπους που πρέπει να κάνει το καλό. Προσφέρεις, προσφέρεις και είναι εύκολο να αναρωτηθείς “Δίνω, δίνω και τι παίρνω;”. Δεν το κάνεις για να πάρεις. Και πολλές φορές δεν ξέρεις για ποιο λόγο το κάνεις. Το λες ότι το κάνεις επειδή είσαι ανιδιοτελής, αλτρουιστής αλλά δεν θες και μια ανταμοιβή;

Επειδή δεν προλαβαίνω να το δω λόγω πρόβας και το βλέπω από το ERTFLIX. Πριν καταλάβω ότι το βλέπω, έχει τελειώσει. Κάνω συνέχεια παρατηρήσεις όταν με βλέπω. Αλλά το κακό είναι ότι δεν το κάνω μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους».

Διαβάστε επίσης

Ο όρκος ΙΙ – Twitter: «Μαριτίνα ξύπνα επιτέλους!»