Ο Πέτρος Κουσουλός κατακεραυνώνει τον Νταλάρα: «Είναι ανεπίτρεπτο, αήθες, προσβάλλει τον ίδιο»
Πρωινές εκπομπές

Ο Πέτρος Κουσουλός κατακεραυνώνει τον Νταλάρα: «Είναι ανεπίτρεπτο, αήθες, προσβάλλει τον ίδιο»

Ο Πέτρος Κουσουλός κατακεραυνώνει τον Νταλάρα: «Είναι ανεπίτρεπτο, αήθες, προσβάλλει τον ίδιο»

Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε ως προς το ξέσπασμα του ερμηνευτή

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων εμφανίστηκε ο Πέτρος Κουσουλός στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ερμηνευτής μιλώντας στις κάμερες ξεσπάθωσε με προσβλητικά σχόλια απέναντι στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν ενώπιόν και με προέκταση όλον τον κλάδο.

«Καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις».

«Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη»

Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε λόγο για αήθη επίθεση η οποία προσβάλλει τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

«Είναι ανεπίστροφο αυτό που συνέβη.  Εγώ δεν κρίνω τον Γιώργο Νταλάρα η ιστορία του μιλάει από μόνη της για το ποιος είναι αλλά αυτά που είδα με εξέπληξαν δυσάρεστα. Δεν μπορείς παιδιά που είναι επαγγελματίες και κάνουν τη δουλειά τους να τους κουνάς το δάχτυλο, να μιλάς για να τους επιπλήττεις με αυτόν τον αήθη τρόπο. Θα πρέπει να το στηλιτεύσουμε όχι μόνο εμείς οι δημοσιογράφοι εξαιτίας συναδελφικής αλληλεγγύης αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σε νέα παιδιά με αυτόν τον τρόπο».

«Είδα αυτό το ξέσπασμα το οποίο είναι πρωτοφανές και αναιτιολόγητο. Αν δεν θες να κάνεις δηλώσεις με έναν ωραίο τρόπο αποχωρείς. Τώρα να κάνεις αυτά τα ηθικοκηρύγματα για το τι είναι δημοσιογραφία, τι είναι σωστό και τι όχι να καταλήξεις να προσβάλλεις τους ίδιους και τις οικογένειές τους είναι κάτι ανεπίτρεπτο και προσβάλλει τον ίδιο τον Νταλάρα».

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Κοργιαλάς για Νταλάρα: «Όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του»