«Ο Ρέμος δεν έχει τα κότσια να “τσαλακωθεί”» – «Ο Αργυρός τραγουδά ψεύτικα»
Πρωινές εκπομπές

«Ο Ρέμος δεν έχει τα κότσια να “τσαλακωθεί”» – «Ο Αργυρός τραγουδά ψεύτικα»

«Ο Ρέμος δεν έχει τα κότσια να “τσαλακωθεί”» – «Ο Αργυρός τραγουδά ψεύτικα»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Χειμαρρώδεις οι δηλώσεις του γνωστού Έλληνα συνθέτη για την πορεία Ελλήνων τραγουδιστών που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με αιχμηρή γλώσσα ο αφοπλιστικός Γιώργος Μουκίδης μίλησε για πρωτοκλασάτα ονόματα καλλιτεχνών ενώ στη συνέχεια  αναφέρθηκε στην απουσία του Νότη Σφακιανάκη από τις πίστες.

«Δεν έχω επικοινωνία με τον Νότη Σφακιανάκη, δεν ξέρω πού βρίσκεται είναι άφαντος. Έκανα μία προσπάθεια μετά από όσα είχαν γίνει, του είχα γράψει ένα υπέροχο κομμάτι, που τελικά το είπε ο Λούκας Γιώρκας. Αν το έλεγε ο Νότης Σφακιανάκη θα γινόταν «μύλος», δεν το είπε ποτέ, δεν πειράζει. Θα ήταν για μένα πολύ θετικό το σενάριο να δουλέψουμε μαζί με τον Νότη και να κάνουμε κάποια πράγματα, τον προσέγγισα δύο φορές, δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια».

«Σε ποιόν δεν λείπει καλλιτεχνικά ο Νότης; Μπορεί ο Νότης Σφακιανάκης να μην ξανατραγουδήσει, ίσως έχει στο μυαλό του τις χρυσές εποχές των μαγαζιών και της δισκογραφίας, και να μην θέλει την σημερινή παρακμή της Ελλάδας. Έτσι και αλλιώς το έλεγε ο Νότης ότι θα έρθει αυτή η εποχή. Είναι και η πρόωρη αποχώρησή του ένας τρόπος να φύγει από τον χώρο με ψηλά το κεφάλι» τόνισε.

Για τον ίδιο ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έχουν το ίδιο «βάρος» με τον Νότη Σφακιανάκη, αν και είναι καλοί τραγουδιστές.

«Είναι πιο “περιορισμένοι”, γιατί λένε καλά μόνο τα τραγούδια που ερμηνεύουν οι ίδιοι. Θα έβαζα τα γέλια εάν έβλεπα τον Ρέμο να τραγουδάει το τραγούδι “Η Στέλλα η Σμυρνιά”. Ο Ρέμος δεν έχει τα κότσια να “τσαλακωθεί”, δεν έχει σημασία εάν βγαίνει να τραγουδήσει φορώντας ένα μπλουζάκι. Ένας τραγουδιστής τσαλακώνεται με τη διάθεσή του επάνω στην πίστα», υπογράμμισε αναφορικά με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα ωραίο παιδί, μπορεί να γίνει μοντέλο, αλλά δεν μου κάνει, καταλαβαίνω πότε ένας τραγουδιστής ερμηνεύει αληθινά και πότε ψεύτικα. Τραγουδάει εντελώς ψεύτικα. Εκτός από το ότι είναι κλώνος του Ρέμου, δεν μπορεί να με ψήσει. Ένα διάστημα ερχόταν σπίτι μου και κάναμε παρέα, είχε μία ελαφράδα στη σκέψη που όμως “ποτίζει” και το καλλιτεχνικό κομμάτι».

«Η Φουρέιρα δεν μπορεί να τραγουδήσει δικό μου κομμάτι, κινούμαστε σε εντελώς διαφορετικά μέρη. Γελάει ωραία και χοροπηδάει μια χαρά».

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι πιο ταπεινός ως καλλιτέχνης, δεν έχει την έπαρση που έχουν κάποιοι άλλοι» κατέληξε.