Ο Σκαραβαίος – Χρήστος Πλαΐνης: «Ο ήρωάς μου θα βοηθήσει να εξιχνιαστεί το έγκλημα»
Πρωινές εκπομπές

Ο Σκαραβαίος – Χρήστος Πλαΐνης: «Ο ήρωάς μου θα βοηθήσει να εξιχνιαστεί το έγκλημα»

Ο Σκαραβαίος – Χρήστος Πλαΐνης: «Ο ήρωάς μου θα βοηθήσει να εξιχνιαστεί το έγκλημα»

Όσα είπε για τον ρόλο του στη νέα αστυνομική σειρά του Alpha

Στην εκπομπή, Super Κατερίνα, παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Πλαΐνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη σειρά, Ο Σκαραβαίος.

Η νέα αστυνομική σειρά του Alpha απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στην πρεμιέρα και αναμένεται το δεύτερο επεισόδιο την Κυριακή (11/2) στις 21:00.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ιδιωτικό ερευνητή που θα είναι το κλειδί στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος.

«Mία πολύ όμορφη προσεγμένη σειρά, αστυνομικής δράσης όχι εποχής, με φανταστικούς συντελεστές, με ωραίους χαρακτήρες, ωραία κινηματογράφηση και εικόνα. Με δράση με στοιχεία θρίλερ. τα γυρίσματα επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα. Τον έχουν διώξει από το αστυνομικό σώμα και δουλεύει, πλέον ως ιδιωτικός ερευνητής. Είναι αυτός ο οποίος θα δώσει κάποιες πληροφορίες για να βοηθήσει για να εξιχνιαστεί το έγκλημα.

Τον Γιάννη Τσορτέκη τον γνωρίζω από τη σχολή του Εθνικού, αλλά είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί μετά από τόσα χρόνια. Το χάρηκα πολύ!

Στον Σκαραβαίο θα δούμε διάφορα εγκλήματα και περιπτώσεις που δυστυχώς συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Θα προσπαθήσουμε να τα αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να μπορέσουμε και να ψυχαγωγήσουμε το θεατή αλλά και να τον κάνουμε να σκεφτεί».

Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο της σειράς;

Ο Μάρκος , ο Σκαραβαίος, πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη. Θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Μια νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή. Την σκότωσε ο ίδιος που εντοπίστηκε μεθυσμένος σε παρακείμενο λόφο; Ποιος μπορεί να ήθελε να τον παγιδεύσει; Που βρίσκεται το ακριβό κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν έφτασε στο ξενοδοχείο; Ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα; Ποια ήταν τα πάρε δώσε του βουλευτή που είχαν οδηγήσει σε απειλές και στον εκβιασμό του; H αστυνομία ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Ο Σκαραβαίος – Twitter: «Κύριε Alpha μας μάς κακομαθαίνετε με τέτοιες σειρές. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε στην tv»