Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν αγκαλιαζόμαστε με τον Μίνω, τα δίδυμα χαμογελάνε»
Πρωινές εκπομπές

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν αγκαλιαζόμαστε με τον Μίνω, τα δίδυμα χαμογελάνε»

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν αγκαλιαζόμαστε με τον Μίνω, τα δίδυμα χαμογελάνε»

Η πολιτική και η ζωή με τα δίδυμα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε τόσο για την πολιτική όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η βουλευτής που είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία νιώθει ευτυχισμένη από την αποδοχή του κόσμου και θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην εκλογική μάχη.

«Το καλύτερο είναι να μη μιλάμε για το παρελθόν. Ό,τι έγινε έγινε. Στην πολιτική περνάμε φάσεις και έχουμε κάποιες αρχές. Εγώ δεν ήθελα να παραβώ τις αρχές αυτές. Όταν είσαι απόλυτος και θες να κάνεις αυτό που ισχύει, μπορεί να έχει και κόστος. Πήρα το κόστος μιας προσωπικής επιλογής που ήταν κοντά στις δικές μου αρχές. Δεν υπάρχει πλέον κάτι στον αέρα.

Η πρόταση και επιλογή γίνεται από τον πρωθυπουργό και αυτός θα αξιολογήσει τα στελέχη του και παίζει ρόλο τι έχει στο μυαλό του. Ο καθένας από εμάς πρέπει να είναι στη διάθεση του προέδρου για να κρίνει πού μπορεί να αξιοποιηθεί.

Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Έχουμε σχέσεις από παλιά και πάντα ήμασταν κοντά στο πώς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Χαίρομαι που η Κρήτη για πρώτη φορά έδωσε μια τέτοια πλειοψηφία. Οφείλεται στη δουλειά που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν θα πω τι κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά θα το πω ανάποδα! Η δουλειά που έκανε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβραβεύτηκε από τον λαό.

Σέβεται απόλυτα το τι ψήφισε ο κόσμος. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ λέω τι κάνουν τα κόμματα που έχουν αρχές και σέβονται την ετυμηγορία του κόσμου».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Μίνω Μάτσα αλλά και τη ζωή με τα δίδυμα στο σπίτι.

«Εγώ είμαι κοντά στον χώρο του πολιτισμού και πάντα παρακολουθούσα παραστάσεις και μου αρέσει και η μουσική. Για εμένα είναι υπέροχο που ο σύντροφός μου είναι ένας συνθέτης που έχει ατελείωτη μουσική. Δεν έχει γράψει τραγούδια για εμένα. Έχει γράψει κάτι υπέροχες μουσικές για τα μωρά μας. Όταν ήμουν έγκυος βάζαμε να τα ακούνε τα μωρά. Έπαιζε και εκείνος πιάνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τα έβαζα στην ουρά του πιάνου και έπαιζε.

Τα δίδυμα θα γίνουν δύο χρονών τον Σεπτέμβρη. Είναι ένα υπέροχο να ζεις με αυτά τα δύο καταπληκτικά πράγματα. Να βλέπεις επίσης πόσο διαφορετικά είναι.

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ανάπτυξη αλλά στην ομιλία έχει παραπάνω το κορίτσι. Βλέπεις πόσο διαφορετική είναι η ψυχοσύνθεση. Το κορίτσι είναι πιο επιφυλακτικό ενώ το αγόρι πιο αυθόρμητο και τολμηρό.

Εγώ είμαι η πιο αυστηρή στην οικογένεια.

Πρέπει να κρατήσει κάποιος τους κανόνες και το μέτρο. Αυτό που τους δίνει ο Μίνως δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Τα παιδιά μας κάθονται στο πιάνο και ξέρουν πώς να πατήσουν τις νότες για να βγάλουν κάτι αρμονικό.

Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να κρατήσουμε τη σχέση μας. Φροντίζουμε να έχουμε πάντα χρόνο για εμάς, τη δική μας προσωπική σχέση ως προτεραιότητα. Μέσα από τη δική μας σχέση τα παιδιά βλέπουν κάτι όμορφο. Όταν αγκαλιαζόμαστε μας κοιτάνε και γελάνε. Το έχουμε προσπαθήσει και έχει δουλέψει».